Webáruház

Joico Defy Damage Protective Sampon 300ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 30187

Egységár: 19,97 Ft/ml

5.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Erősítő sampon. A Joico gazdag, luxe samponja károsodás-megelőző összetevőket tartalmaz, amelyek megerősítik a hajat a mindennapi formázás és a környezetszennyezés ellen. A gyengéd sampon megtisztítja a hajat a szennyeződéstől és a felhalmozódástól, anélkül, hogy a kutikulákat durvábbá tenné vagy a elszínezné. A sampon mindennapi használatra alkalmas, sima, letisztult és rugalmas hajat kölcsönöz.

Az intelligens technológiával kiegészítve ez a sampon egy egyedülálló liposzóma-szállító rendszerrel rendelkezik, amely folyamatosan tápláló összetevőket enged a hajba. Ide tartozik a csipkebogyó olaj és a keratin, amelyek erősítik és helyreállítják a hajat. Az antioxidánsok - köztük a Moringa magolaj és az E-vitamin - erőteljes keverékével infúzióval a formula segít az ellenálló haj kialakításában, míg a Védő lipid elemek megakadályozzák a hő- és kémiai károsodásokat. Végül ez a képlet kiegészül az argininnal, egy intelligens kötésű molekulával, amely a tüszőn dolgozik a kötés megújulásának ösztönzésére.

A hőkárok és a környezetszennyezés hatásainak leküzdése érdekében ez a sampon belülről kifelé táplálja a tincseit, így ötször erősebbé válik. Ráadásul elősegíti, hogy a haj színe hosszabb ideig tartson, fenntartva annak élénkségének akár 90% -át is. A haj puha, fényes és egészségesebb lesz.

A termék szulfátmentes.


Használata: Masszírozza nedves hajba, majd alaposan öblítse le.

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Lauroamphoacetate, Lauryl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Betaine, Phenoxyethanol, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Dimethicone Propyl PG-Betaine, Arginine, Avena Sativa (Oat) Peptide, Phosphatidylcholine, Moringa Oleifera Seed Oil, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Arginine HCl, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isostearamide MIPA, Polyquaternium-47, Citric Acid, Polyquaternium-7, Laureth-4, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, PEG-4 Laurate, Quaternium-80, Methyl Gluceth-10, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Glyceryl Laurate, Tocopherol, Rosa Canina Fruit Oil, Dipropylene Glycol, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Sodium Hydroxide, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citronellol, Fragrance/Parfum.

 

 

 

Hasonló termékek