Webáruház

Wella Professionals Eimi Mistify Me Light Fast-drying Hairspray 300ml


Cikkszám: 30191

Egységár: 13,30 Ft/ml

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Csütörtökön már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Könnyű tartást adó fixáló spray. Választhatod könnyedebb, leheletfinom, kézzel történő formázást is ezzel a könnyű tartású spray-vel. Összetevői segítenek megvédeni a hajat a párával, hővel és UV sugarakkal semben. A Wella Eimi Mistify Me Light hajlakk tökéletesen alkalmazható vékony hajra. Nem csak jól tartja a frizurát, de nem is nehezíti le, így a könnyű, természetes megjelenésű haj hatását adja. Ez a Micromis technológiának köszönhető, amelynek köszönhetően a lakk finom köd állagú, amely beburkolja a hajat. A hajlakk gyorsan megszárad és nem ragadja össze a hajat, könnyen fésülhető is.

Adjon rugalmasságot és mozgást stílusához a Wella Professionals EIMI Mistify Me Light Hairspray-vel , egy könnyű tartású befejező spray-vel, amely akár 24 órán át a helyén tartja a tincseit.

A MICROMIST technológiával működő formula könnyű és ultrafinom részecskéket biztosít, amelyek egyenletesen oszlanak el a hajon, gyorsan száradva, azonnali tartást és élénk fényt kölcsönözve. Felemelő illattal átitatva, hogy egész nap frissen érezd magad.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○ 

Tulajdonságai:

  • Nem nehezit el a hajat
  • Rögzítés Akár 24 órán át tart
  • Gyorsan szárad
  • Nem terhel
  • Nem ragasztja össze a hajat
  • Természetes hatást nyújt
  • Könnyen kifésülhető a hajból

Használata: Jól rázd fel a flakont, kartávolságnyiról permetezd be vele a hajat és formázd kedved szerint készre a frizurát.

Összetétel: Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Water/Aqua/Eau, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Fragrance/Parfum, Isopropyl Alcohol, VP/VA Copolymer, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Triethyl Citrate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, Limonene, Citronellol

Hasonló termékek