Webáruház

Kashoki Wide Tooth Detangling Comb 399 (Bontó fésű)


Cikkszám: 30284

990 Ft


db

Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Kashōki fésűs kollekció 8 egyedi modellből áll, amelyek minden típusú haj szétválasztására, beállítására és levágására készültek. Az ázsiai geometriai minimalizmus és kultúra ihlette, az egyedi tervezés teljesen új dimenziót ad számukra. A fésűk tartós anyagból készülnek, nagy rugalmassági tényezővel. Különböző formájúak, hosszúságúak és fogtávolságúak, hogy a különböző igényekhez igazított termékek széles választékát biztosítsák. Úgy lettek létrehozva, hogy elősegítsék a szinergia elérését a formázás és a hajápolás minden területén, amely a megmunkálás pontosságával és a rendkívüli funkcionalitással kombinálva biztosítja a legjobb eredményt.

  • Kiváló minőségű - A Kashōki fésű a legjobb minőségű erős műanyagból készül, amellyel kíméletesen fésülheti a haját
  • Széles fogai segítenek a kócolódó, göndör és afro haj gyengéd kezelésében, hogy az ne törjön
  • Ajánlott a göndör haj fésülése
  • A könnyű anyagok és az ergonomikus fogantyú garantálják a könnyű és kényelmes használatot
  • Méretek - Fésű hosszúsága 18,5 cm, fogak hossza 2,5 cm
  • Antisztatikus tulajdonságai segítenek megszelídíteni a rakoncátlan hajat és megakadályozzák a nem kívánt hajszálak szállását
  • Könnyű anyagból készül, amely garantálja az egyszerű és kényelmes használatot

A széles Kashōki Youko fésű göndör, vastag és kusza haj fésüléséhez ajánlott. A fésűs kefe a tápanyagok és olajok egyenletes elosztására is alkalmas kiegészítő. Száraz és nedves hajra egyaránt alkalmas. A Kashōki fésűs kollekció modern kialakításának és a részletekre való nagy odafigyelésének köszönhetően az egyik legelegánsabb javaslat a hajformázó kiegészítők szegmensében.