Webáruház

Fanola No Orange Hamvasító Mask 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 30585

Egységár: 3,99 Ft/ml

3.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Fanola No Orange Mask egy olyan pakolás, amely alkalmas azok számára, akik el akarják távolítani a vörös és narancssárga árnyalatokat festett hajukról. Fontos a haj megfelelő gondozása és a sampon és a balzsam mellett néha-néha hajmaszk használata is. A termék lila pigmentjei eltávolítják a nem kívánt vörös és narancssárga árnyalatokat a hajból, és biztosítják, hogy a haj színe hosszabb ideig megmaradjon. A No Orange maszknak különböző funkciói vannak. A hajat intenzíven hidratálja és táplálja. A nem kívánt pigmenteket is eltávolítják a hajból, hogy a kívánt hajszín jobban látható legyen. Ezenkívül a Fanola No Orange maszk selymesen puha, fésülhető hajat biztosít.

A kép csak illusztáció!

A Fanola No Orange Mask specifikációk:

  • Hajmaszk sötét színű hajra
  • Lila pigmenteket tartalmaz, amelyek eltávolítják a nem kívánt árnyalatokat a hajból
  • Hidratál
  • Hosszabb ideig fenntartja a haj színét
  • Selymesen puha hajat biztosít

Használata: A hajmaszkot egyenletesen ossza el a törölközőszáraz hajon. Jól masszírozza be. Hagyja a terméket kb. 3-5 percig működni. Alaposan öblítse le.

Összetétele: AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIPALMITOYLTHEYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, PARFUM (FRAGRANCE­), PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, METHOXY, PEG/PPG-7/3 AMINOPROPYL DIMETHICONE, TRIETHYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, PROPYLENE GLYCOL, ACID VIOLET 43, SODIUM SULFATE, LINALOOL, LIMONENE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 42090 (FD & C BLUE 1), METHYCHLOROISOTHIAZOLINONE METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM NITRATE , MAGNESIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, COCOS NUCIFERA OIL (COCONUT OIL), GARDENIA TAHITENSIS FLOWER, HYDROLYZED CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM METHYLPARABEN
 

 

Hasonló termékek