Webáruház

Bonbons De Mounir - Naughty Grey HAJFESTÉK 90ml


Cikkszám: 30619

Egységár: inf Ft/gramm

5.990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál: előhívók

Mounir sajátos édes színei a hab a tortán ebben a színtartományban. A csodálatos színek zamatos választékával a Purple Moon, a Desert Rose és a Milkyway, a Rabbit Beige, a Casper, a Sand, a Sand Rose, a Naughty Grey és az orosz kék között változnak. A legjobban azokra a hajakra alkalmazható, amelyeket megvilágítottak 9-es színmélységre, kezdve a tövektől, egészen a végekig. A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazzon aranyat, narancsot vagy vöröset nem tartalmazó 9-es színmélység. A hajat teljesen ki kell szőkíteni a hajtövekhez való felhasználáshoz, ahol a koncentrátumot fokozatosan kell felvinni, mielőtt a végéig dolgoznánk a tincseken. A 0,20 toner festékünk finom ibolya érzetet adhat, míg a vöröseket és az aranyakat semleges szürke vagy orosz kék árnyalatokkal semlegesíthetik a 8. és annál magasabb szőkék számára.

A vonal gerince, természetes árnyéktartományunk elképesztő fedést és fényt nyújt, így a haj simább lesz, mint valaha. Az árnyalatszámok közvetlenül tükröződnek a végeredményben, így a kiválasztási folyamat teljesen egyszerű. Ha például egy 7-es számot használ egy vendégnél, akkor a 7-es színmélység lesz az eredmény. Könnyen és egyszerűen!

Színkódok: 1.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0, 9.0, 10.0, 4.00, 5.00, 6.00, 7.00,

Tartós hajfesték

Használati utasítás: 

  1. Oxidációs Emulzió Krémek:
  • 10 volumes (3%) – egy árnyalatnyi sötétítésre és szőkített haj színezésére
  • 20 volumes (6%) – természetes tónusú haj fedésére, valamint az ősz haj fedésére
  • 30 volumes (9%) – közepes tónusú világosításhoz (2-3 árnyalat világosítás)
  • 40 volumes (12%) – erős tónusú világosításhoz (3-4 árnyalat világosításhoz)

Ha 4 árnyalatot meghaladó világosításra van szüksége, használja a Superlift sorozat árnyalatait.

Elkészítés: Nem fémes tálban keverjünk össze egy részt krémfestéket és másfél részt Oxidizing Emulsion Cream-et (1:1,5)

Felvitel: Az elkészített színező keveréket egyenletesen vigye fel száraz és nem megmosott hajra, majd hagyja kb. 30 percig; amikor a hatóideje lejárt, öblítse le a hajat óvatosan meleg vízzel és samponnal (egy utókezelő samponnal (ph 4.5)).

Biztonsági előírások: Ha a színezés során a vendégeknek szúró vagy égető érzése, gyorsan terjedő bőrkiütése, szédülése vagy gyengesége, légszomja és / vagy szem- / arcduzzanatot tapasztalnak, azonnal öblítsük le, és ne használjuk fel. Ne színezze újra a hajat, és azt tanácsolja a vendégnek, hogy azonnal forduljon orvoshoz. Nyilvántartást vezet a referenciaként használt termékről, ha az ügyfélnek problémái vannak a bőrrel vagy a fejbőrrel (viszketés, kiütés, szem- / arcduzzanat, hólyagosodás és / vagy egyéb). Ha kontaktlencsét visel, és bármilyen termék a szemébe kerül, akkor először távolítsa el a kontaktlencsét, majd azonnal öblítse le nagy mennyiségű langyos vízzel és forduljon orvoshoz. Ne lélegezze be és ne nyelje le a terméket. Kerülje a felesleges bőrrel való érintkezést. Ne használja, ha a hajukat hennával vagy fémes festékekkel színezték. Színezés előtt távolítson el minden fém tárgyat a hajból, és ne is tegye vissza a festés során. Ne használjon fém eszközöket.

Előzetes érzékenységi teszt: Az érzékenységi teszt elvégzéséhez kérjük, készítsen elő egy vattapamacsot, egy színező tálat és egy mérőkanalat, és az alábbiak szerint járjon el: (1) nyissa ki a terméket, csavarja le a kupakot, és fordítsa fel a csövet. Tartsa erősen szorítás nélkül, és nyomja meg a fémtömítés hegyes végét, tartsa távol a nyílást az arcától és a testtől. (2) Keverjen össze egy részt krém hajfestéket és másfél részt oxidálószert (ne felejtsen el csak kis adagot használni csak tesztelés céljából). A Superlift sorozat árnyalatai esetén a keverés aránya a krém hajfesték egy része és két és fél része az oxidálószer. (3) A csövet és az üveget egyaránt zárja le biztonságosan a saját kupakjaikkal. (4) Vattapamaccsal vigyen fel egy kis adag színező keveréket a belső könyökre vagy a fül mögé, és hagyja kb. 35 percig. Tisztítsa törölközővel, de ne mossa le a területet a következő 48 órán belül. Ha a következő 48 órában nem jelentkezik reakció (kiütés vagy bőrpír, égő vagy viszketés), folytathatja a színező termék alkalmazását. By the way, ha az alkalmazás után a kliens viszketést, égést vagy szúrást érez, azonnal öblítse le.

 

Vigyázat: A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat okozhatnak. A terméket csak 16 éven felüliek számára készítették. Ideiglenes "fekete henna" tetoválás növelheti az allergia kockázatát. Ne fesse be a haját, ha: kiütés van az arcán, vagy érzékeny, irritált és érzékeny fejbőr van jelen; valaha is tapasztalt bármilyen reakciót a haj festése után; bármilyen reakciót tapasztalt a haj színezése után; a múltban allergiás reakciót tapasztalt az időszakos "fekete henna" tetoválásra.

Ellenőrizze a címkén a következők tartalmát: phenylenediamines (1), phenylenediamines (2), resorcinol (3), ammonia (4).

Csak professzionális használatra ajánlott. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére. Szembe kerülve vakságot okozhat. Viseljen megfelelő kesztyűt. Kerülje a termék szembe jutását. Ha a termék mégis a szemébe megy, azonnal öblítse ki a szemet. Az alkalmazás után alaposan öblítse le a hajat. Minden termék használatát megelőzően 48 órával egy másik kiértékelési módszerrel kell elvégezni az allergia tesztet, még azokon az ügyfelek is, akiknek már régebb óta festve van a haja. Ez a teszt azonban fontos elővigyázatossághoz. Ha kétségei vannak, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz. Tartsa távol gyermekektől. Biztonsági és használati utasítások, óvintézkedések és előzetes allergia teszt: olvassa el és kövesse a dobozra és a dobozra nyomtatott használati utasítást.

Összetétele: Aqua(Water), Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Isodecyl Oleate, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Synthetic Beeswax, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-22, EDTA, Ascorbic Acid, Sodium Hydrosulfite, Resorcinol, m-Aminophenol, p-Aminophenol, p-Phenylenediamine, 2-Methylresorcinol, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCL,2-Amino-4-Hydroxethylaminoanisole Sulfate , 4-Amino-2-Hydroxytoluene,n-Phenyl-p-Phenylenediamine Sulfate, Naphthol, Parfum(Fragrance).

Hasonló termékek