Webáruház

Mounir Oxidizing Emulsion Cream 9% (30 vol.) 1000ml


Cikkszám: 30659

Egységár: 5,99 Ft/ml

5.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Mounir fáradhatatlanul azon dolgozott, hogy az oxidáló emulziós krémünk, amelyet festékkel és szőkítő porral való használatra terveztek, megvédje a hajat a károsodástól, így fényesek és hidratált marad. Ráadásul valóban lehetővé teszi a szín kiemelkedését. A gyengéd formulának köszönhetően a szép hajszínnek már nincs ára.

  • 10 volumes (3%) – egy árnyalatnyi sötétítésre és szőkített haj színezésére
  • 20 volumes (6%) – természetes tónusú haj fedésére, valamint az ősz haj fedésére
  • 30 volumes (9%) – közepes tónusú világosításhoz (2-3 árnyalat világosítás)
  • 40 volumes (12%) – erős tónusú világosításhoz (3-4 árnyalat világosításhoz)

Figyelem: Hidrogén-peroxidot tartalmaz. Irritálhatja a szemet és a bőrt. Tartsa távol gyermekektől. Ne nyelje le. Kerülje a szembe jutást. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. LENYELÉS ESETÉN: azonnal orvoshoz kell fordulni. HA SZEMBE KERÜL: azonnal öblítse le. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha lehet ne is tegye vissza a hajfestés végéig. HA BŐRREL KERÜL KAPCSOLATBA: azonnal öblítse le bő vízzel. Viseljen megfelelő kesztyűt. HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Kövesse a flakonra / betegtájékoztatójára nyomtatott használati utasítást. Ne használja a terméket a használati útmutatóban megadottaktól eltérő módon. Alaposan öblítse le a hajat az alkalmazás után. Szigorúan kövesse a javasolt feldolgozási időket. CSAK SZAKMAI FELHASZNÁLÁSRA.

Összetétele: Aqua (Water, Eau), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Ceteareth-20, Lauryl Alcohol, Myristyl Alcohol, Paraffinum Liquidium (Mineral Oil, Huile Minérale), PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Oxyquinoline Sulfate, Tetradosium EDTA, Etidronic Acid, Methylparaben, Phosphoric Acid, Simethicone, Parfum (Fragrance). 

 

 

A kép csak illusztráció!

 

Hasonló termékek