Webáruház

BlondMe Cool Blondes Neutralizing hamvasító sampon 300ml


Cikkszám: 30684

Egységár: 13,30 Ft/ml

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

MAGABIZTOS. ENERGIKUS. EGYEDI. IKONIKUS A BLONDME TERMÉKEK AZ ADVANCED BONDING RENDSZERREL ( AZ ELSŐ KÖTÉSERŐSÍTŐ HAJSZÍNVÁLTOZTATÓ ÉS ÁPOLÓ MÁRKA, MELLYEL MINDEN EDDIGINÉL BIZTONSÁGOSABBAN KÉSZÍTHETSZ TÖKÉLETES SZŐKE HAJSZÍNEKET

BOND ENFORCING TECHNOLÓGIA

A szőkülési folyamat során a hajszerkezet roncsolódhat a belső kötések felbomlása miatt. Ennek eredményeképp csökken a haj stabilitása, a hajszerkezet könnyebben válik töredezetté. Az új Bond Enforcing Technológia azért jött létre, hogy a hajszerekezt legmélyebb részét is megvédje. A magas koncentrációjú borostyánkősav az oxidációs folyamat során bejut a haj belső szerkezetébe, védőréteget képez a haj kötései köré. Ennek köszönhetően a legtöbb kötés a szőkülési folyamat során fennmarad, a hajszerkezet erősebb és rugalmasabb lesz. Az egyedülálló Bond Enforcing Technológia hatékony borostyánkősavat tartalmaz minden magas teljesítményű BLONDME szőkítő, világosító és őszhajfedő formulában.

Sampon szőke hajra, hamvasító hatással. 

 

Használja a BLONDME sampont a BLONDME kondicionálóval vagy maszkkal kombinálva.

Jellemzők:

  • Erősíti a belső hajszerkezetet akár 90% -kal
  • Finoman tisztítja és ápolja a különösen érzékeny, világosított és színezett hajat
  • Segít a sárga színárnyalatok semlegesítésében a hajszín megváltoztatása nélkül
  • A hűvös pigmentek pontos fokozatait biztosítja, hogy tiszta, szőke árnyalatot kapjon
  • A puha és selymes hajérzetért
  • 3D Bond Creation technológiával
  • Bársonyvirág fehérje komplex
  • A sampont kifejezetten szőke tónusokhoz tervezték

Alkalmazás:

Nedves hajba dolgozzon, és hagyja 2 percig, alaposan öblítse le.

Összetevők (INCI)

AquaKokamidopropil-betainNátrium-metil-kokoil-taurátCoco-glükozidNátrium-kloridNátrium-C14-16-olefin-szulfonátPEG-120 metil-glükóz-dioleaátPEG-7-gliceril-kokóátKaprilil / kapril-glükozidParfümNátrium benzoátPEG-40 hidrogénezett ricinusolajCitromsavPolyquaternium-10Kókusz-savHidrogénezett ricinusolajPanthenolSav ibolya 43Glikol-disztearátGlicerinGlicinBorostyánkősavLimoneneLaureth-4Lantán-kloridLinaloolHidrolizált szójafehérjeLinalil-acetátMagnézium-citrátBenzoesavAmaranthus caudatus magkivonatKálium-szorbátSzorbinsav.

Hasonló termékek