Webáruház

BlondMe All Blondes Rich Conditioner 1000ml


Cikkszám: 30699

Egységár: 9,49 Ft/ml

9.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

MAGABIZTOS. ENERGIKUS. EGYEDI. IKONIKUS A BLONDME TERMÉKEK AZ ADVANCED BONDING RENDSZERREL ( AZ ELSŐ KÖTÉSERŐSÍTŐ HAJSZÍNVÁLTOZTATÓ ÉS ÁPOLÓ MÁRKA, MELLYEL MINDEN EDDIGINÉL BIZTONSÁGOSABBAN KÉSZÍTHETSZ TÖKÉLETES SZŐKE HAJSZÍNEKET

BOND ENFORCING TECHNOLÓGIA

A szőkülési folyamat során a hajszerkezet roncsolódhat a belső kötések felbomlása miatt. Ennek eredményeképp csökken a haj stabilitása, a hajszerkezet könnyebben válik töredezetté. Az új Bond Enforcing Technológia azért jött létre, hogy a hajszerekezt legmélyebb részét is megvédje. A magas koncentrációjú borostyánkősav az oxidációs folyamat során bejut a haj belső szerkezetébe, védőréteget képez a haj kötései köré. Ennek köszönhetően a legtöbb kötés a szőkülési folyamat orán fennmarad, a hajszerkezet erősebb és rugalmasabb lesz. Az egyedülálló Bond Enforcing Technológia hatékony borostyánkősavat tartalmaz minden magas teljesítményű BLONDME szőkítő, világosító és őszhajfedő formulában..

Tápláló Hajbalzsam minden szőke hajra.

Az All Blondes Rich Care termékcsalád a 3D Bond Creation technológiával és a Cashmere Protein Complexszel újjáépíti és helyreállítja a közepes és normál-vastagszálú szőke haj belső kötéseit. Segít új kötéseket építeni a hajban, miköznen segít kibontani és puha tapntásúvá varázsolni haját. 

Használata: 

  • Mindennapi használatra ajánlott,
  • Hajmosás után dolgozza a törölközőszáraz hajba, hagyja hatni 2-3 percig hatni majd alaposan öblítse ki.

Erdemény:

  • Tápláltabbá és akár 85% -kal erősebbé teszi a hajat.
  • Intenzív tápláló kezelés normál és durva szőkék számára
  • Javítja a haj rugalmasságát és erősíti a haj belső szerkezetét
  • Cashmere Protein Complex-szel

Összetétele:

 Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium, Methosulfate, Lactic Acid, Lanthanum Chloride, Hyrolized Keratin, Sclerocarya Birrera Seed Oil, Panhthenol. guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dymethylamine, Cetyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Myca, Polyquaternium 37, Dicaprylyl Carbonate, Citronellol, Limonene, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Cetrimonium Chloride, Sodium Hydroxyde, Sorbic Acid, CI 77891( Titanium Dioxide).

Hasonló termékek