Webáruház

Mounir Metallic Silver Neutralising Sampon 300ml


Cikkszám: 30704

Egységár: 23,30 Ft/ml

6.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ragyogjon mint az ezüst. A Mounir metál ezüst hamvasító sampon erőteljes fegyver a rémes sárga tónusok ellen. Alkalmazza MMS samponunkat, amikor kiemeli a haját, anélkül, hogy idő előtt festenie kellene a haját. A metál ezüst sampon élénkíti a színt, és segít elérni a tökéletes semleges szőke, platina vagy fehér megjelenést, sárga árnyalat nélkül.

Ősz és szőkített hajra való sampon. Paraben-mentes formula, amely Silver Care Complex-szel gazdagított, az egyszerű és hatékony módszer az összes sárgás árnyalat megszüntetésére az ősz és fehér hajból, valamint a világos vagy a világosított haj túlzott sárga és réz árnyalatainak tompítása. Megmentheti a sárgasággal eltakart réz vagy vörös fénypontokat is.

Sampon szőke hajra, hamvasító hatással. 

Használati utasítás: Vigyen fel megfelelő mennyiségű terméket nedves hajra. Masszírozza a fejbőrt és a hajat a tenyerével és az ujjbegyeivel. Használjon meleg vizet habosodáshoz, majd alaposan öblítse ki. Ismételje meg a folyamatot. Az erősebb sárgásgátló hatás érdekében hagyja hatni 5 percig.

Professzionális használatra.

Vigyázat: csak külső használatra. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, azonnal öblítse le bő vízzel. Használat után mosson kezet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Összetétele: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Soldium Cocamphoacetate, Decyl Glucoside, Cocamidoproply Betaine, Citric Acid, Acid Violet 43, Parfum (Fragrance), Guar Hydroxypropylrimonium Chloride, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Citronellol, Sodium Chloride, Wine Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methylsothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Shloride, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Gluzamate Diacetate, Poassium Metabisulfate

Hasonló termékek