Webáruház

Tigi Back It Up Texturizing Cream 125ml


Cikkszám: 30855

Egységár: 33,52 Ft/ml

4.190 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Bed Head új Back It Up ™ texturáló krémje. Erőteljes formázó termék, amelyet nem csak szalon szakemberekkel terveztek, de azok is használják. Szaloneredmények és szalonélmény nyújtása otthon. Ha szerette a Bed Head On The Rebound játékot, imádni fogja a Back It Up szolgáltatást!

Szerezzen tartós stílust a Bed Head Back It Up texturáló krémmel! Ez a hajformázó krém megjelenést, volument és tartást nyújt, hogy könnyebben létrehozhassa a természetes, texturált frizurákat. A textúrakrémnek van egy scrunch technológiája, amely a haj egyszerű mozgatásával elősegíti a haj formájához való visszatérését.

Hosszantartó göndör tartást és biztos megjelenést nyújt, könnyű szilikonok, amelyek hővédelmet és fodrozódást gátolnak, így a frizura hosszabb ideig tart. Glicerint tartalmaz, amely segíti a haj hidratáltságát és fényességét, valamint a lágyításáról, nyugtatójáról ismert Baobab gyümölcs kivonat és hidratáló tulajdonságokkal.

Ízletes körte illat.

Használata: Vigye fel törölköző száraz hajra, fésülje át az egyenletes eloszlás érdekében. Ha tartós fürtöket szeretne létrehozni, tekerje a haját az ujja köré a texturált hullámok aktiválásához. Szárítson alulról, ropogjon, miközben szárad. Tökéletes hosszú és középhosszú hajhoz.

Összetétele: WATER (AQUA/EAU), ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, VP/METHACRYLAMIDE/VINYL IMIDAZOLE COPOLYMER, POLYSORBATE 20, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, FRAGRANCE (PARFUM), PENTYLENE GLYCOL, PEG-7 DIMETHICONE, PEG/PPG-25/25 DIMETHICONE, ADANSONIA DIGITATA FRUIT EXTRACT, LAURETH-7, PUNICA GRANATUM FRUIT JUICE, DISODIUM EDTA, PEG-4 DILAURATE, PEG-4 LAURATE, LACTIC ACID, AMMONIUM HYDROXIDE, PHENYLPROPANOL, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, PEG-4, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, PROPANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRIDECETH-9, BISABOLOL, LINALOOL.

Hasonló termékek