Webáruház

Tigi Bigger The Better Volume Foam Sampon 200ml


Cikkszám: 30858

Egységár: 16,95 Ft/ml

3.390 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Bed Head új, nagyobb, a jobb samponja. Erőteljes terjedelmesítő készítmény, amelyet nemcsak szalon szakemberekkel terveztek, hanem azok is használnak. Szaloneredmények és szalonélmény nyújtása otthon.

Nagyobb sampont professzionális csapatunkkal együttműködve fejlesztették áttörő aeroszolos samponként, amely a haj kíméletes tisztításának új és innovatív módja. A hab formátum kétszer annyi ideig tart, mint egy szokásos sampon, és csökkenti a vízfogyasztást. Ez a terjedelmesítő sampon szulfátmentes és könnyű, annak biztosítására, hogy ne nehezítse le a hajat. Gyengéden tisztítja a hajat, eltávolítja a szennyeződéseket és a lerakódásokat, anélkül, hogy elnehezítené a hajat, ami testet és volumenet eredményez a töveknél.

Gyengéd szulfátmentes készítmény, amely tisztítja a hajat, eltávolítja a szennyeződéseket és a lerakódásokat, így volumen, térfogat és visszapattanás, valamint a nedvszívó képességéről ismert Seafoam.

Kellemes, egzotikus illat.

Hab állagú sampon vékonyszálú hajra. 

Használata: Rázza fel jól a sampont, és tenyérnyi mennyiséget vigyen fel a kezébe, gyengéden masszírozza át nedves hajon és öblítse le. A legjobb eredmény érdekében kövesse a Bigger The Better kondicionálóval.

Összetétele: WATER (AQUA/EAU), SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, ISOBUTANE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCONUT ACID, PPG-9, PROPANE, FRAGRANCE (PARFUM), CITRIC ACID, GLYCERIN, SEPIOLITE EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POLYQUATERNIUM-10, BUTANE, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.

Hasonló termékek