Webáruház

Joico Structure Shaper Creamy Paste 90ml KÉSZLETHIÁNY!!


Cikkszám: 31003

Egységár: 55,44 Ft/ml

4.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A praktikus JoicoStructure hajpaszta nélkülözhetetlen segítőjévé válik a mindennapos hajformázásnak. Tökéletesen fixál és segíti a frizura formázását.

Formázza és texturálja a hajat a Joico Structure Shaper krémes paszta segítségével ; könnyű és krémes hajformázó paszta, amely természetes, puha textúrát nyújt, amely szinte észrevehetetlen a hajban. Rövid és közepes hosszúságú hajhoz. A rugalmas formázó paszta lehetővé teszi a kívánt megjelenés kialakítását rugalmas tartással és puha felülettel.

Jellemezők:

  • erős fixálás
  • segíti a frizura formázását
  • matt hatást kölcsönöz a hajnak
  • Tartási szint: 3/5

Használata:

A természetes textúra és a stílus rugalmassága érdekében:  dörzsöljön el kis mennyiséget a tenyerébe, dolgozza át a száraz haján és fésülje a kívánt módon.

A nagyobb meghatározás és a kevésbé hullámosodás érdekében: oszlasson el egy kis mennyiséget a tenyerében, és vigye fel nedves hajra, hagyja levegőn megszáradni vagy szárítsa meg hajszárítóval.

Ingredients:

Water/Aqua/Eau, Lanolin Wax/Lanolin Cera/Cire De Lanoline, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile Minerale, Stearic Acid, Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina/Cire Microcristalline, Alcohol Denat. Propylene Glycol, Bentonite, Peg-20 Hydrogenated Lanolin, Steareth-21, Synthetic Wax, Phenyl Trimethicone, Vinyl Caprolactam/Vp/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Polyvinylcaprolactam, Kaolin, Disteareth-100 Ipdi, Diazolidinyl Urea, Disodium Edta, Benzophenone-4, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Fragrance/Parfum, Iron Oxides (CI 77499, 77491).

Hasonló termékek