Webáruház

Joico Structure Transfoamer Bodifying Blow-Dry Créme 150ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31005

Egységár: 33,27 Ft/ml

4.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Ez a termék ötvözi mindkét világ legjobbjait: krémet és habot. Súlytalan térfogatot, textúrát, tapadást és meghatározást nyújt, mint a hab. Miközben fényességet, simaságot és kondicionálást biztosít a hajnak . Hővédelmet nyújt 230 ° C-ig szárítás közben.
Tudja, hogyan kell tökéletesíteni a hajformázást, amely könnyű és rugalmas hajat ad, miközben az egyes szálakat a helyén tartja a nap folyamán? Fejezze ki személyiségét frizurával, és tökéletes hajjal varázsolja el környezetét. A Structure By Joico Transfoamer Bodifying Blow-Dry Creme multifunkcionális hajformázó krém ötvözi a hab könnyedségét és a krém lágyságát, ami a haj volumenét, textúráját és definícióját adja. A légies hab konzisztenciája, amely dús habbá alakul a kenés során táplálja a hajrostot, hidratált, rugalmas és sima hajat biztosít, valamint megvédi a hőformázás okozta károktól.

A Structure By Joico Transfoamer Bodifying Blow-Dry Creme multifunkcionális krémhab közepes rögzítéssel gondoskodik arról, hogy a megjelenése a nap folyamán tökéletes maradjon. Volument, rugalmasságot és természetes fényt kölcsönöz a hajnak, hangsúlyozza annak textúráját és könnyűvé és simává teszi a hajat anélkül, hogy tapadna vagy terhelné. Alkalmas minden típusú és hosszúsághoz hajhoz, különösen finom hajhoz, volumen nélkül.

Egyedi tulajdonságok:

  • Többfunkciós krémhab a haj formázásához,
  • ötvözi a hab könnyedségét és a krém puhaságát,
  • közepes rögzítés tapadás vagy terhelés érzése nélkül,
  • volument, rugalmasságot és fényt ad a hajnak,
  • a hajat táplálja, hidratálja és simává teszi,
  • hővédelmet nyújt 230 ° C-ig,
  • minden típusú és hosszúsághoz hajhoz.

Használata: A Structure By Joico Transfoamer Bodifying Blow-Dry Creme hab használata előtt alaposan rázza fel, tartsa függőlegesen, és vigyen fel egy kis mennyiséget az ujjbegyére vagy a tenyerére. Óvatosan kenje el a habot a tenyerébe, amíg az állaga sima krémmé nem változik, és nedves hajra kenje. Ezután fújja ki a hajat és formálja a kívánt formára.

Összetétele: Aqua (Water, Eau) – Propane Butane – Glycerin – Cocamide MEA – Propylene Glycol – Polymide-1 – Isobutane – Cetyl Alcohol – PEG-40 Hydrogenated Castor Oil – Steareth-21 – Cetrimonium Chloride – Petrolatum – Phenoxyethanol – Isopropyl Alcohol – Caprylyl Glycol – PEG/PPG-15/15 Acetate Dimethicone – Hydroxyethyl Urea – Sodium Sulfate – Benzyl Salicylate – Undeceth-11 – Hexyl Cinnamal – Alpha-Isomethyl Ionone – Undeceth-5 – Butyloctanol – Hydroxycitronellal – Linalool – Citronellol – Limonene – Ethylhexylglycerin – Iodopropynyl Butylcarbamate

 

 

Hasonló termékek