Webáruház

Schwarzkopf Hair Primer 250ml


Cikkszám: 31053

Egységár: 11,16 Ft/ml

2.790 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Kiváló hajminőség a gyönyörű színeredményekért!

Fedezze fel a Schwarzkopf Professional Color Enablers sorozatát, amely nagyban optimalizálja a színszolgáltatást. Az átfogó és erőteljes támogatási készlet segít elsajátítani minden színszolgáltatást és létrehozni a tökéletes szalonélményt.  

Kiegyenlíti a hajszálat és tovább erősíti a hajrostot. Segít semlegesíteni a szennyeződéseket és a fémionokat, és megakadályozza az egymást követő színek egyenlőtlenségeit.

Hogyan kell használni?

Segít egységes és egyenletes színeredményeket létrehozni minden színszolgáltatásnál, színeltolás nélkül, vagy a szín vagy az öngyújtó teljesítményének befolyásolása nélkül.

A könnyen szétosztható formula gondoskodó és szétválasztó tulajdonságainak köszönhetően egyszerű és gyors színalkalmazást tesz lehetővé.

Összetevők:

AquaAlcohol denat.Propylene GlycolPEG-7 Glyceryl CocoateStearamidopropyl DimethylamineGlycerinPEG-40 Hydrogenated Castor OilEtidronic AcidHydrolyzed KeratinPanthenolArginineLactic AcidParfumBehentrimonium ChlorideCetrimonium ChlorideSodium benzoateIsopropyl AlcoholBenzyl salicylatePhenoxyethanolPotassium sorbateBenzyl AlcoholEthyl benzoate

Hasonló termékek