Webáruház

American Crew Beard Serum 50ml


Cikkszám: 31095

Egységár: 79,80 Ft/ml

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A minőségi American Crew Shave & Beard Beard Serum ápolóolaj gondoskodik arról, hogy valóban büszke lehessen a szakállára és a bajuszára!

Egyedi szakáll ápoló szérum azonnali hatással. Puhítja és táplálja a szőrszálakat, így könnyebben formázható, kezelhető. A szakáll  puha, fényes és sima tapintású lesz. Könnyű formula gyorsan felszívódik.  A szérum párnapos borostára, de akár több hónapos szakállra is alkalmas. Megakadályozza a viszketés érzését. Az arganolaj táplálja és erősíti a szakáll szerkezetét. Visszaadja a vitalitását és a fényességét.

Jellemzők:

  • puhítja a szakállat
  • puhává és rugalmassá varázsolja

Használata:
Tegyél egy pár csepp szakáll szérumot tenyeredbe, melyet alaposan dörzsölj be szakálladba, arcszőrzetedbe. Hosszabb szakáll esetében növeld nyugodtan a felhasznált mennyiséget. Az olaj használata után használj szakállfésűt, hogy szakállad ápolt, rendezett legyen.

Ingredients: 

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum (Fragrance), Cyperus Esculentus Root Oil, Isopropyl Palmitate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, BHT, Benzophenone-3, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Citronellol, Eugenol.

Hasonló termékek