Webáruház

Remington AS8606 Curl&Straight Confidence Forgófejes hajformázó KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31179

31.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Göndör és egyenes magabiztosságú forgó forró levegő-styler sokoldalú rögzítéssel a könnyű göndörítéshez, formázáshoz és simításhoz.

A Curl & Straight Confidence forgó forró levegőstyler egy sor tartozékot tartalmaz, amelyeket szakszerűen terveztek a könnyű görbülés és simítás érdekében. Szárító koncentrátorral, 30 mm-es forró levegő fogóval, 40 mm-es forró levegő puha sörtés kefével és egy lapátkefe rögzítővel van ellátva, így magabiztosan hozhat létre laza fürtöket, pattogó formákat és sima stílusokat.

Minden stílushoz csatolva soha nem volt egyszerűbb olyan frizurát készíteni, amely a legbiztosabbnak érzi magát. Készítsen gyönyörű, laza fürtöket a 30 mm-es forró levegő fogantyúval, vagy adjon formát és hangerőt a 40 mm-es forró levegő puha sörtés kefével. Ha egy karcsúbb, egyenes stílust szeretnél, a Paddle Brush Attachment segít a sima felület elérésében kevesebb fodrozódással.

A hajformázás egyszerűen egyszerűvé vált a Curl & Straight Confidence forgó forró levegős hajformázóval. A gomb megnyomására a styler automatikusan körbevezeti a hajat a fog vagy az ecset körül. És mivel mindkét irányba forognak, szimmetrikus stílust érhet el a feje mindkét oldalán a tartozék cseréje nélkül.

Egy hajformázó eszközzel szárítsa meg és formázza a haját. A szárító koncentrátor kiegészítő lehetővé teszi, hogy megszárítsa a haj többségét, hogy készen álljon és felkészüljön a stílusának a többi rögzítéssel történő létrehozására. 800 watt teljesítmény azt jelenti, hogy minden alkalommal nagyszerű teljesítményt és professzionális eredményeket élvezhet.

Hasonló termékek