Webáruház

Goldwell Style Top Whip (hajhab) 300ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31199

Egységár: 11,63 Ft/ml

3.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A GOLDWELL STYLESIGN ULTRA VOLUME TOP WHIP a rakoncátlan hajat is megzabolázza. A Goldwell Stylesign sorozat formázó habja megkönnyíti a hajformázást. Ezenkívül több életet varázsol a hajba, és hosszan tartó tartást biztosít a megjelenésének.

Az újraalakított Stylesign sorozat természetes megjelenésű stílust ad hozzá a technológiai frissítéssel és a továbbfejlesztett formulákkal együtt. Termékspecifikus hajformázó polimerekkel és bambuszproteinekkel kifejlesztett FlexPROtec Complex biztosítja a haj rugalmasságát, lehetővé téve a rugalmas formázást. Az összes Stylesign termék tartalmaz UV-szűrőt, valamint hő- és színvédelmet. A haj felülete kisimult és egészségesen ragyogó lesz. Az új, modern illat kellemesen finom frissességet hagy maga után.

Használata: Törölköző száraz hajra vigyük fel. 

Összetétele: Aqua, Alcohol Denat, Isobutane, VA/Crotonates Copolymer, Propane, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Polyquaternium-4, Ammonium Bicarbonate, Polyquaternium-11, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Polysilicone-9, Caocamine Oxide, Butane, Methylparaben, Laureth-23, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, PEG-8, Bambusa Vulgaris, Parfum

Hasonló termékek