Webáruház

Loreal Dialight - 10.23 Hajszínező (Hajfesték) 50ml


Cikkszám: 31243

Egységár: 59,80 Ft/ml

2.990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

L’oreal DiaLight

 

1.előkészítés:

Használat közben viseljen kényelmes eldobható gumikesztyűt. Kizárólag a saját Dia előhívójával használj a terméket: 6vol.(1,8%), 9vol (2,7%) vagy 15vol (4,5%). Tartsa be az előírt keverési arányt. Használjon fel 50ml Dialight tartós hajszínező festéket, adjon hozzá 75 ml Dia előhívót. Olyan erősséget választva mely a kívánt színeredményhez megfelelő. A festék mennyisége szükség esetén növelhető, viszont minden esetben azb 1:1,5 keverési arányt kell alkalmazni.

  1. Felvitel és öblítés:

Egyszerű felvitel: Száraz meg nem mosott hajra vigye fel a keveréket applikátor vagy ecset segítségével. Hatóidő 20perc. Gyengéden emulgáljon, öblítse le a festéket, majd samponnal mossa meg a hajat. 

Technikai információk:

  • Melírok árnyalása természetes alapszín megváltoztatása nélkül: A hatóidő 5-10 a haj érzékenységétől és a kívánt színhatástól függően.
  • Színsötétítés, a kifakult hajhossz és hajvég egyeségesítése nélkül: Hatóidő 20 perc.
  • Színpárosítás, alkalmazza a választott terméket és árnylatot a hajtőn. A hajhossz-hajvég területére vigye fel a színben a hajtőre felvitt árnyalathoz illeszkedő DiaLight árnyalatot Hatóidő: 20perc.
  • Hajfestés, fénnyel való feltöltés vagy tartós hajformázással egy napon: A festéket kizárólag 6vol.(1,8%) vagy 9vol (2,7%)-os Dia előhívóval keverje ki. Hatóidő: 10perc.
  • A fakó haj feltöltése csak fénnyel: Festett hajon a festéket 6vol.(1,8%) vagy 9vol (2,7%)-os Dia előhívóval keverje ki. Hatóidő: 10-20perc. Natúr hajon a festéket 9 vol.(2,7%) vagy 15vol (4,5%)ös Dia előhívóval keverje ki. Hatóidő: 20-30perc.

 

Mivel az allergiás reakciók hirtelen is felléphetnek az embernél, bőr-próbás allergiatesztet kell végezni vendégén 48 órával a termék minden használatan előtt, akkor is ha már használta rajta ezt a terméket vagy más hajfestéket.  

 

Összetevői:

Water / Aqua  ,  Laureth-2 ,  Trideceth-2 Carboxamide Mea  ,  Peg-4 Rapeseedamide  ,  Glycerin,  Laureth-12 ,  Oleth-30 ,  Sodium Cetearyl Sulfate ,  Polyquaternium-6 ,  Toluene-2,5-Diamine  ,  M-Aminophenol  ,  Parfum/Fragrance ,  Erythorbic Acid  ,  Cetyl Hydroxyethylcellulose  ,  Ethanolamine  ,  EDTA  ,  N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-P-Phenylenediamine Sulfate  ,  Resorcinol  ,  Titanium Dioxide / CI 77891  ,  Sodium Sulfite,  Thioglycerin   

Hasonló termékek