Webáruház

Balmain Moisturizing Shampoo 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31321

Egységár: 15,90 Ft/ml

15.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Ez a mélyen tápláló sampon tiszta organikus argán olajjal dúsított, és alkalmas természetes és színezett hajra egyaránt. A sampon erős, fényes és kezelhető hajat hoz létre, és intenzíven táplálja a hajat. 

Az optimális eredmények elérése érdekében a Moisturizing Care Line a legfinomabb összetevőkkel dúsított. Az UV-pajzsok védik a hajat az UV-sugárzástól és fokozzák a színmegtartást. Tartós színt biztosít a színkezelt hajnak, és ragyogó fényt is kölcsönöz ezek mellett. A B5 pro-vitamin javítja a nedvességmegtartás, a haj rugalmasságát. Nyugtatja az irritált és érzékeny fejbőrt, lágyítja a hajat és ragyogó fényt nyújt. Ez az összetevő extra kezelhetőséget ad a hajnak a B-vitamin számára, amely megvastagítja a hajat és serkenti a haj növekedését.

Az egyedi Balmain illattal gazdagítva egyedülálló wellness-élményt nyújt. 

Használata: Vigye fel a nedves hajra, puha masszírozással majd alaposan öblítse ki.

Extra tipp: Használjon hideg vizet az utolsó öblítéshez, így az egyes hajszálakba rögzíti az összetevőket, és ragyogni fog tőle a haja.

Összetétele: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Decyl Glucoside, Glycerin, Glycol Distearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Silk Amino Acids, Panthenol, Polyquaternium-53, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Dimethylpabamidopropyl Lauryldimonium Tosylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Peg/Ppg-15/15 Dimethicone, Trideceth-5, Polyquaternium-10, Parfum, Xanthan Gum, Peg-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Lactic Acid. 

Hasonló termékek