Webáruház

Balmain Moisturizing Conditioner 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31322

Egységár: 16,90 Ft/ml

16.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Ez a mélyen tápláló balzsam tiszta organikus argánolajjal és a jellegzetes Balmain illattal gazdagodik. A hidratáló kondicionáló természetes és színezett hajra alkalmas. A balzsam természetes fényt és rugalmasságot kölcsönöz a hajának. A hidratáló ápoló vonal megvédi a hajat az UV sugárzástól és fokozza a haj színét. Ez a revitalizáló kezelés, amire a hajadnak szüksége van! A hidratáló kondicionáló a hidratáló ápoló vonal része. A legjobb eredmény érdekében használja a kondicionálót a hidratáló samponnal és a javító maszkkal együtt.

Az optimális eredmények elérése érdekében a Moisturizing Care Line a legfinomabb összetevőkkel dúsított. Az UV-pajzsok védik a hajat az UV-sugárzástól és fokozzák a színmegtartást. Tartós színt biztosít a színkezelt hajnak, és ragyogó fényt kölcsönöz. A B5 pro-vitamin javítja a nedvességmegtartás, a haj rugalmasságát. Nyugtatja az irritált és érzékeny fejbőrt, lágyítja a hajat és sok fényt ad számára. Ez az összetevő extra hajlandóságot ad a hajnak a B-vitamin számára, amely megvastagítja a hajat és serkenti a haj növekedését.

Az egyedi Balmain illattal gazdagítva egyedülálló wellness-élményt nyújt.

Használata: Kenje meg törölközőszáraz hajra. masszírozza be lágyan. Hagyja hatni 3 percig ezt követően alaposan öblítse le.

Összetétele: Aqua,Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Isopromethyl Silsesquioxane Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Argania Spinosa Kernel Oil, Silk Amino Acids, Panthenol, Polyquaternium-53, Dimethylpabamidopropyl Lauryldimonium Tosylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyquaternium-10, Trideceth-5, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylglycerin, Lactic Acid.

Hasonló termékek