Webáruház

Revlon ProYou Repair Hair Sampon 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31325

Egységár: 3,99 Ft/ml

3.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Előfordul, hogy nagyon kevés időt töltünk hajak egészségének ápolásával. Biztos sokak számára ismerős, hogy nincs elegendő időnk, emiatt hajunk életlen, törékeny lesz. De ne essen kétségbe a Revlon Professional Pro You Repair sampon segít a rakoncátlan és vékony haj kezelésében.

A tökéletesített összetételének köszönhetően a termék regenerálja és megerősíti a hajszálak szerkezetét, ami visszatérő erőt és rugalmasságot biztosít számukra. A szójabab kivonat könnyen behatol a hajba, egészségesé és fényesé teszi. A sampont alkotó természetes összetevők megóvják, táplálják és helyre állítsák a hajat.

Használata: Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást.

Összetétele: Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycol Cetearate, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Glycine Soja (Soybean) Oil, Polyquaternium-10, Phospholipids, Glycolipids, Glyceryl Laurate, Glycerin, Sodium PCA, Panthenol, Bezophenone-4, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Citronellol, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Diazolidinyl Urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140 (Yellow 5), CI 15510 (Orange 4).

Hasonló termékek