Webáruház

Uppercut Deluxe Styling Powder 20gr KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31353

Egységár: 224,50 Ft/gramm

4.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Ez a rendkívül sokoldalú termék mattítja, dúsítja és tartást ad a hajnak. Az Uppercut Deluxe Styling Powder hajpor a vékonyszálú haj volumenét megnöveli, bármilyen könnyed hajstílus elkészíthetsz vele. Természetes finish. A legjobb eredmény eléréséhez használd teljesen száraz hajon.

Sokoldalú hajtőemelő por és könnyen használható hajformázó por férfiak számára. Volument, textúrát és a természetes fényt ad a frizurának. Egyedülálló kivitelben és átfogóan más ápolási élményben részesíti. Bármilyen típusú hajú srácok számára alkalmas, a legjobban rövid és közepes hajhoz használható.

Használata:

Kíváncsi vagy, hogyan kell használni a Styling Powdert? Könnyű, csak Shake and Rake.

A legjobb eredmény érdekében a felhordás előtt teljesen szárítsa meg a hajat. Óvatosan rázza fel a hajformázó port a hajra azzal a céllal, hogy enyhén ellepje az egész fejet. Helyezze vissza a hajat a helyére, szorítsa meg a részeket a textúra hangsúlyozása érdekében. Adjon hozzá további Styling Powert a további kontroll érdekében.

Bizonyos hajtípusokban a Styling Powder nehezen eltávolítható. Eltávolításához javasoljuk a teljes mosást a Degreaser, a mindennapi sampon és a mindennapi kondicionáló használatával.

Hasonló termékek