Webáruház

Joico Lumishine Permanent Créme 4NA (4.01) - Natural Ash Medium Brown Hajfesték 74ml


Cikkszám: 31648

Egységár: 47,16 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál: előhívók

Amit kínál: Adja meg magának az ellenállhatatlanul gyönyörű haj ajándékát a Joico LumiShine hajfestékeivel. Ez egy krémes hajfesték, amely zamatos vörösben, barnában, szőkében, lilában és egyebekben jelenik meg!

Amit tud: Minőségi emulzióval együtt használva ez a hajfesték tartós, ragyozó eredményt ad. Behatol a hajszálba, a pigment molekulákba beépülve. ArgiPlex formula gazdagított technológiával készült, amely csökkenti a haj töredezését a színezés során.

Amit még tudni kell: Csak egy alkalmazással AKÁR 100% ősz fedést is elérhet. Bónuszként a LumiShine könnyű, friss illattal rendelkezik, amely a színezés folyamatát a lehető legkellemesebbé teszi.

A hajfesték jövője sokkal fényesebb lett! A Joico új LumiShine ™ Repair + Permanent Crème és Demi-Permanent Liquid Color jóvoltából 100% -osan feltöltött és megerősített szín a kétszeres fényességgel. Függetlenül attól, hogy vendége teljesen új megjelenést szeretne, vagy egyszerűen frissítést szeretne, esetleg az ősz hajtól szabadulna, a LumiShine ™ tökéletes paletta a kívánt bármilyen hajszín elérésére, gondtalanul a haj típusától vagy állapotától. Joico LumiShine az áttörő ArgiPlex Technology segítségével belülről alakítja át a hajat, megdöbbentő fényt, hosszú élettartamot és általános egészségesebb hajat biztosítva - garantáltan!

Az előre kevert állandó krém és a demi-permanent folyadék rendszer, a LumiShine ™ az első fodrászok és az elfoglalt mesterfodrászok számára könnyű színmegoldást kínál minden szalonszolgáltatáshoz. Könnyen használható, 1:1 arányú keverési aránnyal a kíméletes formulák e sora azonnal egészséges eredményeket nyújt a háromlépcsős színszolgáltatás során. Ezek a teljes spektrumú árnyalatok összekeverhetőek, és végső, hosszan tartó eredményeket hoznak.

Ez a „gyengéd-friss illat” technológiája semlegesíti a levegőben lévő ammóniát, és felváltja a bergamott, az írisz és a szantálfa nyugtató jegyeivel, míg az exkluzív ArgiPlex technológia kivételesen javítja a hajkárosodásokat és kivételesen hosszú élettartamot, vibrációt és ragyogást nyújt, hasonlóan senkihez. 

LUMISHINE ™ REPAIR + Permanent krémhajszín - Kíméletes, csökkentett ammónia tartalmú színrendszer, 52 árnyalatban, az 1. szinttől a magas emelésig. Egészséges megjelenésű, megbízható eredményeket garantál a LumiShine ™ Crème Developers keverékével.

  • 2X fényesebb haj
  • Csökkent hajkárosodás
  • Kivételes élettartamot és élénk színt biztosít
  • 100% ősu fedés
  • 100% -ban feltöltött és megerősített haj
  • Táplálja és védi a hajat, megtartja a nedvességet, puhaságot és fényt
  • 2x puhábbá teszi a hajat
  • Optimális viszkozitás cseppmentes tál + ​​ecset vagy palack alkalmazáshoz

 

Joico belülről indul. Exkluzív ArgiPlex technológiánk egyesíti a három bevált, fejlett, komplex formula erejét a hajkárosodások kijavítása és a kivételes szín elérésében, élénkségében és fényében.

Arginin-helyettesítő rendszer: A hagyományos hajfestékkel ellentétben, amely kimeríti ezt a létfontosságú aminosavat, a LumiShine 100% -osan feltölti az arginint, azonnal megerősíti a hajat, hogy visszahozza a ragyogó egészséges fényt.

Érvényesítheti a haj fiatságának lehetőségeit a NEW LumiShine® YouthLock segítségével, Joico első kollagénnel átitatott állandó krémhajfestékével. A kollagén fiatalságra emlékeztető tulajdonságainak kiaknázása - amelyről ismert, hogy a bőr fiatalosan telt, és javítja rugalmasságát és hidratáltságát - ez az innovatív formula segít a szálak újjáélesztésében és az egészségesebb kinézetű haj megjelenésében és tapintásában. 

Csak egy színes szolgáltatással: 

  • A haj megújult rugalmassággal, a haj ragyog.
  • A rugalmasság visszatér. Visszaáll a simaság és a lágyság
  • Az ellenálló őszfedés, a legcsillogóbb és pompásabb lefedettséget biztosítja.

 

Keverési arány:

Egyszerű 1: 1 keverési arány az összes képlethez:

Oxidációs emulzó 75ml

Hajfesték 74ml 

Eredmény

10 volumen-es (3%) emulzió

LumiShine Permanent Creme Color

Legfeljebb 1 árnyalat

20 volumen-es (6%) emulzió

LumiShine Permanent Creme Color

Legfeljebb 2 árnyalat

30 volumen-es (9%) emulzió

LumiShine Permanent Creme Color

Legfeljebb 3 árnyalat

40 volumen-es (12%) emulzió

LumiShine Permanent Creme Color

Legfeljebb 4 árnyalat

 

Természetes hajszín 6-os árnyalatú, valamint 60%-ban ősz

Természetes hajszín 6-os árnyalatú, valamint 60%-ban ősz

 

                                                         

Elkészítés: Nem fémes tálban keverjünk össze egy részt krémfestéket és másfél részt Oxidizing Emulsion Cream-et (1:1)

Felvitel: Az elkészített színező keveréket egyenletesen vigye fel száraz és nem megmosott hajra, majd hagyja kb. 30 percig; amikor a hatóideje lejárt, öblítse le a hajat óvatosan meleg vízzel és samponnal (egy utókezelő samponnal (ph 4.5)).

Biztonsági előírások: Ha a színezés során a vendégeknek szúró vagy égető érzése, gyorsan terjedő bőrkiütése, szédülése vagy gyengesége, légszomja és / vagy szem- / arcduzzanatot tapasztalnak, azonnal öblítsük le, és ne használjuk fel. Ne színezze újra a hajat, és azt tanácsolja a vendégnek, hogy azonnal forduljon orvoshoz. Nyilvántartást vezet a referenciaként használt termékről, ha az ügyfélnek problémái vannak a bőrrel vagy a fejbőrrel (viszketés, kiütés, szem- / arcduzzanat, hólyagosodás és / vagy egyéb). Ha kontaktlencsét visel, és bármilyen termék a szemébe kerül, akkor először távolítsa el a kontaktlencsét, majd azonnal öblítse le nagy mennyiségű langyos vízzel és forduljon orvoshoz. Ne lélegezze be és ne nyelje le a terméket. Kerülje a felesleges bőrrel való érintkezést. Ne használja, ha a hajukat hennával vagy fémes festékekkel színezték. Színezés előtt távolítson el minden fém tárgyat a hajból, és ne is tegye vissza a festés során. Ne használjon fém eszközöket.

Előzetes érzékenységi teszt: Az érzékenységi teszt elvégzéséhez kérjük, készítsen elő egy vattapamacsot, egy színező tálat és egy mérőkanalat, és az alábbiak szerint járjon el: (1) nyissa ki a terméket, csavarja le a kupakot, és fordítsa fel a csövet. Tartsa erősen szorítás nélkül, és nyomja meg a fémtömítés hegyes végét, tartsa távol a nyílást az arcától és a testtől. (2) Keverjen össze egy részt krém hajfestéket és másfél részt oxidálószert (ne felejtsen el csak kis adagot használni csak tesztelés céljából). A Superlift sorozat árnyalatai esetén a keverés aránya a krém hajfesték egy része és két és fél része az oxidálószer. (3) A csövet és az üveget egyaránt zárja le biztonságosan a saját kupakjaikkal. (4) Vattapamaccsal vigyen fel egy kis adag színező keveréket a belső könyökre vagy a fül mögé, és hagyja kb. 35 percig. Tisztítsa törölközővel, de ne mossa le a területet a következő 48 órán belül. Ha a következő 48 órában nem jelentkezik reakció (kiütés vagy bőrpír, égő vagy viszketés), folytathatja a színező termék alkalmazását. By the way, ha az alkalmazás után a kliens viszketést, égést vagy szúrást érez, azonnal öblítse le.

 

Vigyázat: A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat okozhatnak. A terméket csak 16 éven felüliek számára készítették. Ideiglenes "fekete henna" tetoválás növelheti az allergia kockázatát. Ne fesse be a haját, ha: kiütés van az arcán, vagy érzékeny, irritált és érzékeny fejbőr van jelen; valaha is tapasztalt bármilyen reakciót a haj festése után; bármilyen reakciót tapasztalt a haj színezése után; a múltban allergiás reakciót tapasztalt az időszakos "fekete henna" tetoválásra.

Ellenőrizze a címkén a következők tartalmát: phenylenediamines (1), phenylenediamines (2), resorcinol (3), ammonia (4).

Csak professzionális használatra ajánlott. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére. Szembe kerülve vakságot okozhat. Viseljen megfelelő kesztyűt. Kerülje a termék szembe jutását. Ha a termék mégis a szemébe megy, azonnal öblítse ki a szemet. Az alkalmazás után alaposan öblítse le a hajat. Minden termék használatát megelőzően 48 órával egy másik kiértékelési módszerrel kell elvégezni az allergia tesztet, még azokon az ügyfelek is, akiknek már régebb óta festve van a haja. Ez a teszt azonban fontos elővigyázatossághoz. Ha kétségei vannak, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz. Tartsa távol gyermekektől. Biztonsági és használati utasítások, óvintézkedések és előzetes allergia teszt: olvassa el és kövesse a dobozra és a dobozra nyomtatott használati utasítást.

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Cetyl Alcohol, Stea-reth-21, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, 01$ Alcohol, Stearic Acid, Steararnidopropyl Di-methylamine, Arginine, Decyl Glucoside, Mineral OiWaraffinum UquidunVHuile Minerale,Ammoni-urn Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Kera-tin, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Ker-atin, IsostearicAcid , Sodium Sulfite,Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Polyquatemium-53, Erythorbic Acid, Glyceryl Stearate, Glycol Distearate, Polysor-bate 80, Dicetyl Phosphate, Ceteth -10 Phosphate, Polysorbate 60, Tetrasodium EDTA, Acry-lates/C10-30/UkylAcrylate Crosspolymer, Sodium Metasilicate, Phosphoric Acid, Fragrance/Parfum, Resorcinol, p-Phenylenediamine, N,N-Bis(2-Hy-droxyethyQ-p-Phenylenediamine Sulfate, Phenyl Methyl Pyrazolone, 2,4-Diarninophenoxyethanol HCI, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Ext. Violet 2 (CI 60730).

 

Hasonló termékek