Webáruház

Stella Vita Style Hajkiegyenesítő Tartást adó hővédő spray 200ml


Cikkszám: 31699

Egységár: 8,95 Ft/ml

1.790 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

STELLA VitaSTYLE hajápolók, hajformázók - Vitastyle hajkiegyenesítő spray 200 ml

Aktív növényi komponensek által biztosított ápolt és tökéletesen formázott frizura!

 Hatóanyagokban gazdag, gyógynövényi és speciális gyümölcs összetevők komponenséből megalkotott ápoló és finish termékcsalád. A VitaCARE hajápolók különlegesen hidratálják, újra struktúrálják és intenzíven ápolják a roncsolt hajrostokat, míg a VitaSTYLE hajformázók az elkészült frizurának adnak tökéletes tartást és selymes csillogást, anélkül, hogy elnehezítenék, ragacsossá tennék azt.

Stella Vitastyle hajkiegyenesítő spray

Használatával haja könnyen kiegyenesíthetővé válik a hajtövektől a hajvégekig. B5 provitamin tartalma ápolja, erősíti a haj szerkezetét, visszaállítja természetes hidratáltságát. Védelmet nyújt a hajszerkezet számára a szárítás és a hajvasalás hőhatása által okozott károsodásoktól. Haja fényessé és egészségessé válik. UV szűrője védi a hajszálakat a nap káros sugaraitól. Könnyen kifésülhető optimális ápoltságot, védelmet biztosít a hajnak. Kiválóan alkalmazható természetesen hullámos és göndör hajra egyenesre szárításhoz és hajvasaláshoz.

Használati javaslat: Fésülje ki a nedves haját, szedje tincsekre és oszlassa el egyenletesen a hajkiegyenesítőt a tincseken. Húzza ki kefével egyenesre, majd szárítsa meg, ezután készítse el a frizurát a hajvasalóval.

Hasonló termékek