Webáruház

JOICO LUMISHINE CRÉME DEVELOPER 40 VOLUME 950ML (12%)


Cikkszám: 31734

Egységár: 5,25 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Amit kínál: Adja meg magának az ellenállhatatlanul gyönyörű haj ajándékát a Joico LumiShine hajfestékeivel. Ez egy krémes hajfesték, amely zamatos vörösben, barnában, szőkében, lilában és egyebekben jelenik meg!

Amit tud: Minőségi emulzióval együtt használva ez a hajfesték tartós, ragyozó eredményt ad. Behatol a hajszálba, a pigment molekulákba beépülve. ArgiPlex formula gazdagított technológiával készült, amely csökkenti a haj töredezését a színezés során.

Amit még tudni kell: Csak egy alkalmazással AKÁR 100% ősz fedést is elérhet. Bónuszként a LumiShine könnyű, friss illattal rendelkezik, amely a színezés folyamatát a lehető legkellemesebbé teszi.

A hajfesték jövője sokkal fényesebb lett! A Joico új LumiShine ™ Repair + Permanent Crème és Demi-Permanent Liquid Color jóvoltából 100% -osan feltöltött és megerősített szín a kétszeres fényességgel. Függetlenül attól, hogy vendége teljesen új megjelenést szeretne, vagy egyszerűen frissítést szeretne, esetleg az ősz hajtól szabadulna, a LumiShine ™ tökéletes paletta a kívánt bármilyen hajszín elérésére, gondtalanul a haj típusától vagy állapotától. Joico LumiShine az áttörő ArgiPlex Technology segítségével belülről alakítja át a hajat, megdöbbentő fényt, hosszú élettartamot és általános egészségesebb hajat biztosítva - garantáltan!

Az előre kevert állandó krém és a demi-permanent folyadék rendszer, a LumiShine ™ az első fodrászok és az elfoglalt mesterfodrászok számára könnyű színmegoldást kínál minden szalonszolgáltatáshoz. Könnyen használható, 1:1 arányú keverési aránnyal a kíméletes formulák e sora azonnal egészséges eredményeket nyújt a háromlépcsős színszolgáltatás során. Ezek a teljes spektrumú árnyalatok összekeverhetőek, és végső, hosszan tartó eredményeket hoznak.

Ez a „gyengéd-friss illat” technológiája semlegesíti a levegőben lévő ammóniát, és felváltja a bergamott, az írisz és a szantálfa nyugtató jegyeivel, míg az exkluzív ArgiPlex technológia kivételesen javítja a hajkárosodásokat és kivételesen hosszú élettartamot, vibrációt és ragyogást nyújt, hasonlóan senkihez. 

LUMISHINE ™ REPAIR + Permanent krémhajszín - Kíméletes, csökkentett ammónia tartalmú színrendszer, 52 árnyalatban, az 1. szinttől a magas emelésig. Egészséges megjelenésű, megbízható eredményeket garantál a LumiShine ™ Crème Developers keverékével.

  • 2X fényesebb haj
  • Csökkent hajkárosodás
  • Kivételes élettartamot és élénk színt biztosít
  • 100% ősu fedés
  • 100% -ban feltöltött és megerősített haj
  • Táplálja és védi a hajat, megtartja a nedvességet, puhaságot és fényt
  • 2x puhábbá teszi a hajat
  • Optimális viszkozitás cseppmentes tál + ​​ecset vagy palack alkalmazáshoz

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Cetyl Alcohol, Stea-reth-21, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, 01$ Alcohol, Stearic Acid, Steararnidopropyl Di-methylamine, Arginine, Decyl Glucoside, Mineral OiWaraffinum UquidunVHuile Minerale,Ammoni-urn Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Kera-tin, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Ker-atin, IsostearicAcid , Sodium Sulfite,Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Polyquatemium-53, Erythorbic Acid, Glyceryl Stearate, Glycol Distearate, Polysor-bate 80, Dicetyl Phosphate, Ceteth -10 Phosphate, Polysorbate 60, Tetrasodium EDTA, Acry-lates/C10-30/UkylAcrylate Crosspolymer, Sodium Metasilicate, Phosphoric Acid, Fragrance/Parfum, Resorcinol, p-Phenylenediamine, N,N-Bis(2-Hy-droxyethyQ-p-Phenylenediamine Sulfate, Phenyl Methyl Pyrazolone, 2,4-Diarninophenoxyethanol HCI, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Ext. Violet 2 (CI 60730).

Hasonló termékek