Webáruház

Joico Defy Damage Protective Masque 150ml


Cikkszám: 31736

Egységár: 33,27 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Joico Defy Damage védőmaszkot kifejezetten a haj mély táplálására tervezték, miközben megvédi a mindennapi hőformázás, az UV-sugárzás és a környezeti szennyezés hatásaitól, amelyek tompa, meggyengült hajhoz vezetheznek.

A mélyen feltöltő hajmaszk egy erőteljes otthoni kezelés, amely a törött hajkötések újjáépítésére és a töredezés csökkentésére szolgál. A szálak mélyére hatolva anélkül, hogy elnehezítené a hajat. A hajpakolás ragyogó, kötést erősítő védelmi rendszert áraszt a hajra, hogy ösztönözze a fokozott ellenálló képességet és a hosszú élettartamot. A haj jobban védett a hőhatásoktól, és azonnal, tapinthatóan puha, fényes.

Használata: Tiszta, nedves hajra kenje fel. Hagyja hatni 2-5 percet. Majd bő vízzel öblítse le.

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Dimethicone, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Peptide, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Arginine HCl, Rosa Canina Fruit Oil, Phosphatidylcholine, Tocopherol, Aminopropyl Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides, Steartrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Arginine, Citric Acid, Dipropylene Glycol, PEG-6 Methyl Ether Dimethicone, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, PEG-90M, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Fragrance/Parfum.

Hasonló termékek