Webáruház

Fanola Creamy Oxidants 6% (20Vol) 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31784

Egységár: 1,49 Ft/ml

1.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Krémes oxidálószer. Enyhén parfümözve kellemes illatért a használat során. Intenzív, ragyogó és ellenálló színek elérését biztosítja, megelőzi a fejbőr irritációit és a kapilláris rost szerkezetének károsodását. Festékkel keverve egy kellemes illatú, homogén emulziót kapunk, amely könnyen felvihető a hajra, anélkül, hogy elfolyna. 20 vol (6%) peroxid- hidrogént tartalmaz. 

Az Oxidant krémkészítményen alapul, hidratáló és simító tulajdonságú hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hatékonyan ápolják a haj szerkezetét. Biztonságossá és kényessé teszi a színkezelést, míg az irritáció és a haj gyengülésének kockázata kicsi.

Jellemzők:

  • Fenntartja az optimális nedvességszintet
  • Kisimítja a haj felületét
  • Véd a fejbőr irritációjától
  • Erősíti és meghosszabbítja a színkezelés hatását

Használata: 

Egy nem fémes tálban összekeverjük a festéket a kívánt koncentrátumú Fanola oxidálószerrel 1:1,5 arányban (pl. 50 ml festék, 75 ml oxidálószer) vagy 1:2 arányban a nagyon szőke árnyalat esetén ( pl. 50 ml festék, 100 ml oxidálószer). Az így kapott emulziót azonnal fel kell vinni a száraz hajra, egyenletesen elosztva. A hatóidő lejárta után bő vízzel le kell alaposan öblíteni, amíg a víz tiszta lesz és ez után következik a samponozás. Olvassa el figyelmesen és tartsa be a használati útmutatót.

 

Ingredients:

Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Paraffinum Liquidum(Mineral Oil), Lauryl Alcohol, Myristyl Alcohol Hexyldecyl Laurate, Hexyldecanol, Parfum (Fragrance), Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA, Oxyquinoline Sulfate, Ceteareth-20, Laureth-3.

Hasonló termékek