Webáruház

Fanola Botugen Botolife Filler 150ml


Cikkszám: 31788

Egységár: 39,93 Ft/ml

5.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

FANOLA Botugen Botolife Filler Serum pH 5,5 150 ml 

Szerkezetfeltöltő szérum

Érintkezve a hajban lévő nedvességgel, a Botolife molekula kitágul, egy háromdimenziós hálóvá válik, ami a hajszálat erősebbé és nagyobb térfogatúvá teszi. Behatol a problémás területekre, a hajkéreg alá és helyreállítja a roncsolt szerkezetet belülről. Erősíti a kutikulákat, így teljesen rugalmassá válik. Megerősíti és helyreállítja a törékeny és roncsolt hajat. Négy lépésben lehet elérni az egészséges térfogat növekedést, tónust és ragyogást, ugyanakkor roncsolt területek újjáépítését a haj kutikuláinak helyreállítását és elérni a fehérje egyensúlyt.

Hatóanyagok:
Exkluzív összetétel a Botolife, keratin és hialuronsav összetétel nyújt rendkívül hatékony eredményeket. Antiallergén, parabén mentes

  • BOTOLIFE: Behatol a problémás területekre, a kéregbe is és helyreállítja a roncsolt hajat belülről, erősíti a kutikulát, és így teljes és rugalmas hatás.
  • KERATIN: Visszaállítja a hajszál elvesztett fehérjéit, így megerősíti, és ellenállóbbá, erőssé és robusztussá teszi.
    Ehhez tökéletesen illeszkedik a haj, javítása és átalakítása is.
  • HIARULONSAV: Ellenőrzi a haj nedvességét és feltölti rosszul hidratált területeket, visszaállítja a megfelelő mennyiségű nedvességet, így éri el a teljes haj feszesítő és simító hatást

Mélyre hatol a hajszerkezetben, erősíti, azonnal feltölti a roncsolt hajszerkezetet. Intenzív belső szerkezet helyreállításra képes. Használatával a haj megújul, rugalmassá és fényessé válik.
 

Használata: 

Miután megmostad vendéged haját Botolife samponnal, törölköző száraz hajon egy fésű segítségével oszlasd el egyenletesen. Érdemes a szérumot tincsenként felvinni. A szükséges mennyiséget a csomagolásban lévő fecskendő segítségével tudod pontosan kimérni.

  • Rövid haj esetén: 20 ml
  • Közepes haj esetén: 30 ml
  • Hosszú hajnál: 35-40 ml az ideális mennyiség.

5-10 percig hagyd hatni. Ne öblítsd ki!

1. LÉPÉS – TISZTÍTÁS BOTOLIFE SAMPON (pH 6,5)
Gyengéden tisztítja a hajat, közben elősegíti a belső ujjáépítési folyamatot. Sem sót, sem szulfátokat nem tartalmaz!
Használata: nedves hajra alkalmazzuk, lágyan masszírozva a fejbőrt. Alaposan kiöblítjük és megismételjük a hajmosást.

2. LÉPÉS – BOTOX BOTOLIFE Filler szerkezethelyreállító SZÉRUM (pH 5,5)
Szerkezetfeltöltő szérum. Kizárólag professzionális szalonkezelésre szánt termék, mely része a Botugen rituálénak. Mélyen be tud hatolni a haj szerkezetébe, belülről erősíti. Javítja a hajszálak roncsolt részeit. Erősíti a kutikulát, így teljesen rugalmassá válik. Megerősíti és helyreállítja a törékeny, roncsolt hajat. Használatával a haj megújul, rugalmassá és fényessé válik.

Használata: miután megmostuk a vendég haját Botolife samponnal a szérumot törülköző száraz hajra visszük fel (túl vizes haj gyengítené a hatást). Érdemes a szérumot tincsenként felvinni. A szükséges mennyiséget
a csomagolásban levő fecskendő segítségével tudjuk pontosan kimérni. Diagonálisan haladjunk, kezdve a tarkónál majd fokozatosan homlok irányába. Masszírozzuk be a hajvégektől a fejbőrig úgy, hogy bejuthasson a haj szerkezetébe. Úgy képzeljük el az egész folyamatot, mintha a kutikula alá szeretnénk bejuttatni a hatóanyagokat. Hagyjuk 5-10 percig hatni melegben vagy egy turbán alatt. Ne öblítsük le!

3. LÉPÉS – ÁPOLÁS BOTOLIFE szerkezethelyreállító MASZK
Hangsúlyt ad az előző lépések ujjáépítási folyamatának.
Gazdag, krémes állaga lezárja a kutikulát. Visszaállítja a haj természetes fehérje-egyensúlyát és puhává, hidratálttá, egészségessé, könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Szulfát és parabén mentes!

Használata: ecset segítségével vigyük fel a haj teljes hosszára és végeire. Masszírozzuk 5 percig, majd következő 5 percet hagyjuk hatni a maszkot. A maszkot bő vízzel öblítsük le.

4. LÉPÉS – REKONSTRUKCIÓ, SZERKEZETFELTÖLTÉS BOTOLIFE SZERKEZETFELTÖLTŐ SPRAY
Ez a speciális formula erőt és formát ad a hajnak, rendkívül ragyogóvá, fényessé és puhává varázsolva azt. Használatát követően a haj nem nehezül el, nem tapad össze. Speciális összetevőinek köszönhetően növeli a haj volumenét, dúsabbá téve azt.
Használata: alkalmazzuk törülköző száraz hajra. Egyenletesen permetezve az egész hajhosszra, majd lágyan bemasszírozzuk és folytathatjuk a végső hajformázással. Amennyiban hajvasalót alkalmazunk, javasoljuk a hajat még egyszer bepermetezni a termékkel.

A BOTUGEN rituálé kb. 80 percig tart, beleértve a haj formázását is. A
rituálé végén kedves vendégünk bizonyára büszke lesz újonnan nyert hajkoronájára, amely érintésre és látszatra is egészséges lett.
A fodrász szakma nagyon fontos része a konzultáció, tanácsadás. Fontos elmagyarázni a vendégnek, mennyire fontos az otthoni utókezelés. Ideális ajándék, amelyet vendégünk elvihet magával a Botugen csomag. Termékei tovább erősítik a szalonkezelés regeneráló folyamatát.

Ingredients:

Water / Aqua ,  Hydrolyzed Keratin ,  Xanthan Gum,  Palmitoyl Tripeptide-1,  Palmitoyl Tetrapeptide-7 ,  Pisum Sativum Peptide ,  Sodium Hyaluronate,  Benzyl Alcohol,  Phenoxyethanol,  Potassium Sorbate,  Citric Acid,  Glycerin,  Tocopherol,  Butylene Glycol ,  Sodium PCA,  Urea ,  Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate ,  Trehalose,  Polyquaternium-51 ,  Carbomer ,  Polysorbate 20

 

Hasonló termékek