Webáruház

Joico K-Pak Reconstructing Sampon 300ml


Cikkszám: 31820

Egységár: 16,63 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Csütörtökön már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Adja vissza a haj eredeti teltségét a Joico K-PAK samponnal a károsodás helyreállításához. Ez a sampon a Joico exkluzív Keratin szilikon komplexével dúsított egyedülálló krémalapozóval kezdi meg a haj rekonstrukcióját.

A Joico K-PAK sampon a károk helyreállításához ápolja a haját, gyengéden tisztítja, miközben gazdagítja annak rugalmasságát, erejét és fényét.

A K-Pak rekonstruáló sampon gazdag hatóanyagokban, és segít a gyenge hajnak az ereje visszanyerésében és a jövőbeli károsodások megelőzésében. Gazdag érzetet hoz létre, amely gyengéden megtisztítja a roncsolt hajat. A keratin és a guajava gyümölcs kivonat erősíti a hajat és megvédi a károsodástól. A sampon javítja a rugalmasságot és az erőt, és gyönyörű fényt kölcsönöz.

Az egyedülálló SmartRelease technológia áttörést jelent a hajkozmetikában. Az arginin, a keratin és a csipkebogyó olaj hatóanyagai kis liposzómákba vannak zárva, amelyek fokozatosan szabadítják fel az ápoló komponenseket. Ez a folyamat minden ecsetvonással és minden érintéssel elindul, így a haj regenerálódik, megerősödik és megvédésre kerül a mindennapi stílus hatásaitól, még a szalon látogatása után is. Négy lépésben ez az exkluzív kezelés regenerálja a roncsolt hajat, újjáépíti és lélegzetelállító módon védi. Egészségesebb megjelenésű hajhoz, bármilyen színező vagy halványító kezeléssel.

Használata: Masszírozza nedves hajba és alaposan öblítse le. Ezt követően a K-Pak kondicionáló használata ajánlott.

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Hydrolyzed Hair Keratin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin PG-Propyl Methylsilanediol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Arginine HCl, Phosphatidylcholine, Rosa Canina Fruit Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Psidium Guajava Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Glycolipids, Sodium Cocoamphoacetate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propoxytetramethyl Piperidinyl Dimethicone, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Glutamate, Cetrimonium Chloride, C11-15 Pareth-7, Trideceth-6, Glycerin, Benzophenone-4, Thioctic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Allantoin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Fragrance/Parfum.

Hasonló termékek