Webáruház

Maybelline Dream Mat Mousse 30 Sand 18ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31933

Egységár: 149,44 Ft/ml

2.690 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Matt hab állagú alapozó, a Maybelline-től, SPF18 fényvédő faktorral ellátva. Segítségével teljesen természetes hatást érhetünk el. Tartalmaz abszorbeáló tisztító részecskéket, amelytől a bőrt nem tömíti el, engedi lélegezni azt és könnyednek érezheti magát. Az egyedülálló lágyító összetevők bőrének lágyságát és tökéletesen sima bőrt biztosítják.

Finom matt alapozót keres? A Maybelline Dream Matte Mousse Foundation egyedülálló termék, könnyed hab állagú. A légbuborékoknak köszönhetően a kozmetikum tökéletesen eloszlik a bőrön, eltakarja, simítja és szépíti. Az elismert Maybelline kozmetikai márka habjainak alapja a bőr tónusának kiegyenlítésére, valamint mattítására és frissítésére szolgál. Könnyű bronzosító hatása van, amely visszaállítja az arc egészséges színét, és nagyszerű első lépés lesz a mindennapi sminkhez, vagy esetleg egy különleges alkalomra. Rendkívül finom textúrájának köszönhetően a Maybelline Matte Mousse mattító alapozó könnyen használható normál és kombinált vagy zsíros bőrre is - nem terheli túl és nem tömíti el a pórusokat. Egyszerű alkalmazás, tökéletes lefedettség és egészséges, szép hatás.

Használata: Vigye fel az alapozót a bőrre, és az ujjhegyekkel, vagy a Beauty Blenderrel.

Összetétele: Cyclopentasiloxane,Dimethicone,Squalane,Dimethicone Crosspolymer,Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer,Hydrogenated Jojoba Oil,Polymethylsilsesquioxane,Methyl Methacrylate Crosspolymer,Silica Dimethyl Silylate [Nano] / Silica Dimethyl Silylate,Phenoxyethanol,Phenyl Trimethicone,Disodium Stearoyl Glutamate,Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer,Methylparaben,Aluminum Hydroxide,BHT,Butylparaben,Ethylparaben,Propylparaben,[+/- May contain CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77163 / Bismuth Oxychloride],Please check back of pack for up to date ingredients

Hasonló termékek