Webáruház

L'oreal Paris Melon Dollar Baby 03 Watermelon Addict 9gr


Cikkszám: 31938

Egységár: 443,33 Ft/gramm

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ébredj fel és használd a L'Oréal Paris Melon Dollar Baby Blush-t! A tökéletes pirosító por lágyan feléleszti az arcszínt, lédús görögdinnye - ragyogással. A puha, bársonyos textúra lehetővé teszi az ultrakeverékes alkalmazást, a gazdag színvissza verés és a tartós eredmények jegyében. A görögdinnye illat jellemzi a végső érzéki élmény érdekében. Alkalmas minden bőrszínre.

A L'ORÉAL PARIS Melon Dollar Baby Blush 03 görögdinnye-függő azonnal csodálatos, rózsaszín ragyogást varázsol az arcára. Titka a fényvisszaverő pigmentekben rejlik, amelyek ragyogóvá teszik a bőrt. A selymes, finom textúrának köszönhetően az arcpír különösen könnyen keverhető és kényelmes viselet. A formula tápláló összetevőkkel, például kókuszolajjal és dinnye kivonattal gazdagodik, hogy a bőr extra kényeztetést nyújtson. Csábítóan finom illata van mint a görögdinnyének.

Használat: Vegyen fel egy pirosítót ecsettel, és óvatosan üsse le a felesleges port. Ezután vigye fel a port az arc legmagasabb pontjára, és körkörös mozdulatokkal vigye fel a kívánt területre. 

Összetétele: 974117 9 - Ingredients: Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Mica, Zea Mays Starch / Corn Starch, Magnesium Stearate, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77163 / Bismuth Oxychloride , Caprylyl Glycol , Alumina , Ci 77491, Ci 77499 / Iron Oxides, Mangifera Indica Seed Butter / Mango Seed Butter, Theobroma Cacao Seed Butter / Cocoa Seed Butter, Ci 15850 / Red 7, Ci 75470 / Carmine, Parfum / Fragrance, Ci 19140 / Yellow 5 Lake, Linalool, Benzyl Alcohol. (F.I.L. B227899/1).
 

Hasonló termékek