Webáruház

Fanola Nourishing Mask 1500ml (Mélyhidratáló pakolás)


Cikkszám: 31976

Egységár: 2,19 Ft/ml

3.290 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Átalakító maszk száraz és töredezett hajra, tejfehérjében gazdag, és tápláló és tisztító hatást fejt ki, ami puhává és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. 

Ez a Fanola szerkezetátalakító maszk segít visszaállítani a károsádáokat a roncsolt szálakba. Tejfehérje összetételével simítják és puhítják a hajat, gazdagító erejének segítségécvel A haj hálás lesz, és lágyabb élménnyel jutalmaz téged.

A maszk tejfehérjéket tartalmaz, amelyek mélyen táplálják és regenerálják a száraz hajrostokat, rugalmasak, erősek és puhák maradnak. A könnyű krémes állag nagyon jól alkalmazható a hajra, és ami a legfontosabb, semmilyen módon nem terheli a hajat.

Használata: Hajmosás után vigye fel törölköző nedves hajra, körülbelül a haj közepétől. Majd 3-5 perc után alaposan öblítse le. 

Összetétele: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum, Dipropylene Glycol, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol,  Sodium Hydroxide, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, ,ethychloroisothiazolinone, Methylisotrhiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Sodium Glutamate, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Hasonló termékek