Webáruház

Fanola Nourishing Shampoo 1000ml (Tápláló, Mélytisztító Sampon) KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31978

Egységár: 2,99 Ft/ml

2.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Fanola tápláló sampon egy professzionális szalon sampon száraz, töredezett és színkezelt hajra. Tápláló tejproteinnel, kazeinnel és tejsavófehérjével gazdagítva mélyen hidratál, így a haj selymes, puha és könnyen fésülhető. 

A tejproteinekkel dúsított Nutricare termékcsalád ideális a száraz és göndör hajra- hidratálja és táplálja a száraz, gyenge és feszült hajat, puhává és életerőssé. A sampont és balzsamot kifejezetten száraz és töredezett hajra fejlesztették ki. A maszk tápláló és tisztító hatást fejt ki, puhává és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. A folyékony kristályok Aloe Verában és lenmagolajban gazdagok, hogy fényessé tegyék a hajat és helyreállítsák a töredezett hajvégeket.

A tápláló Fanola Nourishing Restructuring sampon mélyen megtisztítja és ápolja a száraz, szöszös hajat, amellett erősen és mélyen táplál.

A sampon lágy, átlátszó állaga tejszerű habot képez vízzel érintkezve, amely eltávolítja a hajból a nem kívánt zsírt, és a hajat kellemetlen megterhelés nélkül tisztává teszi. A sampon nagyon kellemes édes illattal rendelkezik, amely réti mézes virágillatú.

Használata: Kis mennyiségű Fanola Nourishing Restructuring sampont vigyen fel vizes hajra. Hozzon létre gazdag habot, majd alaposan öblítse le a hajat.

Összetétele: Aqua, SLS, Sodium Cocoamphoacetate. Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum, Cocamide MEA, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Guar hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-10, Triethylene Glycol, benzyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Cocoyl Glatumate, Methylchloroisothiazolinone, ,agnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Hasonló termékek