Webáruház

Joico K-Pak Reconstructing Conditioner 250ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 31980

Egységár: 19,96 Ft/ml

4.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Ez a nagyteljesítményű balzsam mindössze egyetlen használatával segít helyreállítani és megerősíteni a töredezésre hajlamos szálakat, így a roncsolt haj erősebb, simább és fényesebb lesz, így összességében egészségesebbnek tűnik.

A K-PAK kondicionáló belülről kifelé működik, gyógyítja a károsodott szálakat, majd mindegyiket játékváltó védelemmel borítja.

A K-Pak újjáépítő balzsam mindennapos használatra alkalmas, és belülről erősíti a hajat. A hajhullás elleni ellenállás megduplázódik. A kondicionáló kisimítja a hajat és antisztatikus. Sima és fényes hajat hagy.

Az egyedülálló SmartRelease technológia áttörést jelent a hajkozmetikumokban. Az arginin, a keratin és a csipkebogyó olaj hatóanyagait kis liposzómák zárják, amelyek fokozatosan felszabadítják a gondozó összetevőket. Ez a folyamat minden ecsetvonással és minden érintéssel elindul, így a haj regenerálódik, megerősödik és védve van a napi formázás hatásaitól, még a szalonlátogatás után is. Ez az exkluzív kezelés négy lépésben regenerálja a roncsolt hajat, újjáépíti és lélegzetelállító módon védi. Az egészségesebb megjelenésű hajért bármilyen színező vagy halványító kezeléssel.
 

A K -Pak sorozat jellemzői: 

- Javítja az évek óta látható károsodásokat
- Azonnal megduplázza a hajvastagságot
- Növeli a ragyogást
- Javítja a rugalmasságot és a kezelhetőséget

SMARTRELEASE TECHNOLÓGIA: Egyedülálló liposzóma-szállító rendszerünk ütést ad a csipkebogyóolaj, az arginin és a keratin folyamatos felszabadításával, hogy segítsen javítani, erősíteni és megvédeni a hajat a napi formázás káros hatásaitól.

KERATIN: Védőfehérje, amely természetes módon megtalálható a hajban, aktívan keresi a károsodásokat és segít helyreállítani a hajat azáltal, hogy pótolja az elveszett fehérjéket. Az eredmény? Erősebb, egészségesebb megjelenésű zárak.

ESTI KANKALINOLAJ: Gazdag omega-6 és gamma-linolénsav forrás, egy esszenciális zsírsav, amely segíti a haj egészségének helyreállítását.

GUAJAVA GYÜMÖLCS KIVONAT: Antioxidánsokkal és likopinnal van tele, amelyekről ismert, hogy segítenek megvédeni a hajat az UV -károsodásokkal szemben.

Használata: Samponozás után nedves szálakra simítsa. Hagyja néhány percig, majd alaposan öblítse le.

Összetétele: Water, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, Peg, Glycol Stearate, Pentapeptide-29 Cysteinamide, Pentapeptide-30 Cysteinamide, Tetrapeptide-28 Argininamide, Tetrapeptide-29 Argininamide, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin Pg-Propyl Methylsilanediol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Keratin Amino Acids, Aleurites Moluccana Seed Oil, Psidium Guajava Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Oenothera Biennis, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Glycolipids, Cetearyl Alcohol, Ceteth-2, Cetrimonium Bromide, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Ceteareth-20, Sorbic Acid, Disodium Edta, Peg-20 Almond Glycerides, Glycerin, Benzophenone-4, Thioctic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Allantoin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Fragrance

Hasonló termékek