Webáruház

Fudge All Blonde Colour Lock Conditioner 250ml


Cikkszám: 32141

Egységár: 12,76 Ft/ml

3.190 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Kondicináló szőke hajra. 

A Fudge All Blonde Color Lock kondicionáló 250 ml, a tökéletes formula kondicionálója, amelyet a hajszín támogatására és a haj élénkségének elősegítésére terveztek, jól illeszkedik a szőke minden árnyalatához, az All Blonde kondicionáló színvédő hatású, és a hajtövektől a végéig táplálja a tincseket. A citromkivonattal ápolt formula fényesítő tulajdonságokkal rendelkezik, elősegítve a természetes megjelenést.

Az Opti-PLEX ™ technológia biztosítja a roncsolt hajszínek ápolását, segítve a vegyi kezelések, a környezeti agresszorok és a formázás hatásainak leküzdését. A FragranceFuse ™ innovatív keverékével a formula vonzó illatba burkolja a hajat, hogy újjáélesztő hajápolási élményt nyújtson.

Használati utasítás: Vigye fel nedves hajra, alaposan habosítsa fel, és hagyja hatni 5 percig a maximális eredmény érdekében.

Összetétele: Aqua (Water/Eau), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Aspartic Acid, Cetrimonium Chloride, Silicone Quaternium-22, Dipropylene Glycol, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Caprate, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Cocamidopropyl Betaine, Hexyl Cinnamal, Limonene, Propylene Glycol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Lactobacillus Ferment, Basic Brown 17, Basic Yellow 87, Basic Red 51, HC Blue No. 15.

Hasonló termékek