Webáruház

Joico Joifull Volumizing Sampon 300ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 32145

Egységár: 16,63 Ft/ml

4.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

JoiFull Volumennövelő Sampon. Gazdag tápláló, dús habzású, lágy, ugyanakkor dús hatású, sokáig tartó nagy volumenért. Finoman távolítja el az olajakat és a szennyeződéseket, amelyekről közismert, hogy a lapos, ernyedt haj elsődleges felelősei.

Okok amiért csak szeretni lehet:

Más samponoktól különbözően, amelyek eltávolítják a haj nedvességét is az olajjal és a szennyeződéssel együtt, a JoiFull volumennövelő sampon tiszta fényűvé, tökéletesen táplált, egészséges és természetes megjelenést biztosít. Rendkívül dússá varázsolja minden hajszáladat.

• A gazdag habzás finoman, de mélyen megtisztítja a hajat

• Vastagabb, lendületesebb térfogatú textúrát épít

• 24 órán át tartó hatás (Ha a JoiFull volumennövelő sampont, kondicionálót és szérumot rendszerként használja)

• Azonnali fényt ad 

Főbb összetevők
 

  • Az aminosavakban gazdag rizsfehérje segít megerősíteni és megvastagítani a hajat, miközben teltebb érzést és látható fellendülést biztosít a gyenge, sápadt hajnak.
  • A bambusz kivonat, fi brous és szilícium -dioxidban gazdag, segít a hangerő növelésében, miközben elősegíti a vastagabb, erősebb és fényesebb szálakat.
  • A lótuszvirág, az egzotikus virág, amely erősíti az erőt fejlesztő fehérjét, magnéziumot és káliumot, javítja a rugalmasságot és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak.
  • A SmartRelease Technology háromszoros, egészséges hajú összetevőinket láthatatlan liposzómába csomagolja. Ez az egyedülálló szállítórendszer folyamatos felszabadulást biztosít a hajnak, megvédve azt a napi formázás és kopás okozta ismétlődő károsodásoktól.

Használata: Vigye fel a nedves hajra. Habosítsa fel. Majd alaposan öblítse le. 

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Rice Protein, Bambusa Vulgaris Stem Extract, Arginine Hcl, Rosa Canina Fruit Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phosphatidylcholine, Glycerin, Hydroxypropyl Chitosan, Sodium Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocotrimonium Chloride, Citric Acid, Polyquaternium- 47, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Citronellol, Fragrance/Parfum.

Hasonló termékek