Webáruház

Nioxin 3D Styling Thickening Spray 150ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 32160

Egységár: 33,27 Ft/ml

4.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Nioxin 3D hajvastagító spray könnyebben kezelhetővé teszi a hajformázást azáltal, hogy a hajának kissé jobb tartást ad. Ez az innovatív spray ProThick technológiával van ellátva, ami elősegíti a vastagabb, teltebb szálak megjelenését. Ez a térfogatnövelő spray textúrát ad a hajnak és testesíti a gyökerektől egészen a végekig. Teltebb megjelenést kölcsönöz a hajnak. A haj fényes marad, és nincs súlya a természetes mozgás érdekében. A textúrázó, sűrítő spray egész nap tart. 

Használata: 

Használat előtt rázza fel. Permetezze a tiszta, nedves hajra a gyökerektől a végéig. Fésülje át az egyenletes eloszlás érdekében. Szárítsa meg fújva a kívánt mennyiség és stílus érdekében.

Jellemzők:

  • Vastagabb, teltebb megjelenésű haj .
  • Volumenizáló spray a testesebb és a teltebb megjelenésű hajért .
  • Erőteljesen tartja a hajat.
  • Ez a spray testesíti a hajat a gyökerektől a végéig.
  • A Nioxin az első számú szalonmárka vastagabb és teltebb hajhoz, több mint 30 éves tapasztalattal a hajritkulás területén.

Ingredients:

Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, n-Butyl Alcohol, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Panthenol, PEG-12 Dimethicone, Triethyl Citrate, Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Mentha Piperita Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone.

Hasonló termékek