Webáruház

ALFAPARF REVOLUTION HAJSZÍNEZŐ Deep Red 90ml


Cikkszám: 32188

Egységár: 22,11 Ft/ml

1.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az Evolution 8 egymással keverhető színt biztosít, ami végtelen színválasztékot tesz lehetővé. Használat után hihetetlenül lágy és csillogó hajat kapunk.

A tiszta és intenzív színek eléréséhez használja a rEvolution terméket előszőkített alapon.

Amennyiben natúr hajat szeretne árnyalni vagy intenzívebbé tenni a festett hajszínt, vigye fel a rEvolutionJC terméket közvetlenül száraz hajra, amelyet nem világosított korábban.
A rEvolution 8 egymással keverhető színt biztosít, ami végtelen színválasztékot tesz lehetővé.
Használat után hihetetlenül lágy és csillogó hajat kapunk.
Praktikus 90 ml-es tubus, ami tökéletesen tartja a szín minőséget és megkönnyíti a keverést.
 

Fedezze fel a színek varázslatos világát, és ideiglenesen változtassa meg megjelenését játékos színárnyalatokkal, amelyek kiemelik egyéniségét. A félpermanens hajfestékek Alfaparf Milano rEvolution Original Coloring Cream 8 kölcsönösen keverhető árnyalatot kínálnak, amely kreatív hajfestést tesz lehetővé, és alkalmas kifinomult technikák megvalósítására. A tökéletes textúra és az intenzív színpigmentek dús színeredményeket hoznak létre vakító csillogással, tiszta árnyalattal keverve pedig könnyedén érhet el lágy pasztell árnyalatokat. A gyengéd ammóniamentes formula javítja a haj minőségét, puhává, simává és fényessé varázsolja. A krémes-géles konzisztencia biztosítja a pontos felvitelt, az árnyalatok könnyű keverését és az egységes színeredményt. A színek alkalmasak minden világos természetes vagy világosított hajtípusra, nőknek és férfiaknak egyaránt. Ammónia mentes.

A legjobb eredmény a természetes szőke hajon látható, szőkített vagy melírozott hajon. Minél világosabb a hajszíne, annál intenzívebb az eredmény. Minden szín kölcsönösen keverhető, aminek köszönhetően az árnyalatok szabadon kombinálhatók, és saját, egyedi színárnyalatot hozhat létre, amely kiemeli az egyéniségét.

Egyéni tulajdonságok:

  • félig tartós hajszín,
  • lehetővé teszi a haj ideiglenes festését anélkül, hogy károsítaná azt,
  • intenzív vagy pasztell színű eredmény,
  • lehetővé teszi a gyengéd és kreatív hajfestést,
  • alkalmas kifinomult festési technikák megvalósítására,
  • javítja a haj minőségét a világosítás után,
  • a színek nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelőek,
  • ammónia mentes.

Használata:

Használata természetes hajra:

Az Alfaparf Milano rEvolution Original Coloring Cream festéket vigye fel száraz hajra, hagyja hatni 10-40 percig a kívánt színintenzitástól függően. Ezután emulgeálja a hajat vízzel, alaposan öblítse le és mossa ki samponnal.

Használata festett hajon:

Az Alfaparf Milano rEvolution Original Coloring Cream festéket vigye fel száraz hajra, hagyja hatni 10-15 percig a kívánt színintenzitástól függően. Ezután emulgeálja a hajat vízzel, alaposan öblítse le és mossa ki samponnal.

Intenzív színek:

Először világosítsa a hajat a kívánt árnyalatra, majd mossa ki samponnal. Az Alfaparf Milano rEvolution Original Coloring Cream festéket azonnal vigye fel enyhén szárított hajra. Hagyja hatni 10-20 percig a kívánt színintenzitástól függően. Ezután emulgeálja a hajat vízzel, alaposan öblítse le és mossa ki samponnal.

Pasztell színek:

A pasztell árnyalat eléréséhez bármilyen színárnyalatot keverjen össze az Alfaparf Milano rEevolution Original Coloring Cream - CLEAR festékkel 1:5 arányban (5 rész Revolution Clear és 1 rész festék). Vigye fel a keveréket száraz hajra, hagyja hatni 10-15 percig a kívánt színintenzitástól függően. Ezután emulgeálja a hajat vízzel, alaposan öblítse le és mossa ki samponnal.

Festék felhordásakor mindig viseljen védőkesztyűt, hogy megelőzze a kezek bőrének elszíneződését.

Figyelmeztetés:

  • A hajfestékek allergiás reakciókat válthatnak ki, ezért az első festés előtt érzékenységi tesztet kell végezni.
  • Ne festse a haját, ha kiütések vannak az arcán, vagy érzékeny, irritált és sérült fejbőre van.
  • Ne használja szempilla és szemöldök festésére.
  • Viseljen megfelelő kesztyűt.
  • Ne keverje össze a festéket az oxidálószerrel.
  • Tartsa távol gyermekektől.

Ingredients: Agua (Water), Propylene Glycol, Ceteryl Alcohol, Ceteareth-20, Hidroxyethylcellulose, Parfum(Fragrance), Peg-40 Hydrogenated Castrol Oil,Sodium Dehydroacetate, Hc Blue No. 2
 

Hasonló termékek