Webáruház

L'oreal Professionnel Paris # Barbie X SteamPod 3.0 (rózsaszín hajvasaló) Hőálló, rózsaszínű tokban! KORLÁTOZOTT DARABSZÁMBAN! AKCIÓ!


Cikkszám: 32381

95.900 Ft


db

Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Extravagáns, hőálló dísztok!

Imádni fogja a legújabb rózsaszín SteamPodot!!

A könnyebb és vékonyabb SteamPod 3.0 beépített víztartállyal, forgatható vezetékkel és beépített fésűvel rendelkezik, és jellegzetes rózsaszínű dizájnban készült. Hőálló, rózsaszínű tokban vásárolható meg, melyben egyszerű szállítani. A nők a selymesen sima, egyenes hajviselettől a masszív, göndör frizuráig bármit elkészíthetnek maguknak a Barbie x SteamPod segítségével, ami minden alkalomra megadja nekik a magabiztosságot. Barbie x SteamPod lehetővé teszi minden nő számára, hogy a gőz erejét felhasználva végtelen sokféle megjelenéssel rukkoljon elő. 

A Steampod 3.0, a kötelező professzionális hajformázó minden hajmegszállott számára, most először találkozik Barbie-val, a divatikonnal és a piac legváltozatosabb babájával. Ez a limitált kiadás a Barbie-ra jellemző rózsaszín átalakítást kapta. A termék lehetővé teszi számodra, hogy korlátlanul alakíts ki bármilyen frizurát, a hullámostól az egyenesig, és mindent amit csak álmodni mertél eddig.

A Steampod 3.0 víztartályt már be építették az eszközbe a hatékonyabb használat érdekében. Forgatható vezetéket tartalmaz a problémamentes hullámokért, és egy beépített fésűt, amely tetszés szerint eltávolítható, jellegzetes rózsaszín kivitelben. Alakítsa át haját egy pillanat alatt, és érjen el többféle megjelenést akár 2x gyorsabb és akár 2x simább formázással.

Miért ne kényeztetné magát, vagy szeretteit ebben az ünnepi időszakban?  

A többi Steampodhoz hasonlóan a Barbie x Steampod is folyamatos gőznyomást használ, eloxált kerámialapokkal kombinálva, hogy kiegyenesítse vagy hullámosítsa a hajat, kevésebb hőkárosodással, mélyen hidratálva azt, így rugalmasnak és ultrafényesnek tűnik. Öt hőmérsékleti beállításával a Steampod minden hajtípusra alkalmas, még a durva, vastag tincseknél is. Alapvetően a termék a gőz erejét és puhaságát használja fel a haj gyors átalakítására. A könnyű és karcsú kialakítás extra hosszú, 360°C-ban forgatható zsinórral minden eddiginél sokoldalúbbá teszi a fodrászeszközt, hogy könnyedén hozza létre a hullámokat, vagy egyenes tincseket.

Termék jellemzők: 
- Gőzölős technika
- Kettős technológiai lemezek nagy ellen állóképességű eloxált bevonattal
- Intelligens hőszabályozás - 5 hőfokozatba 180°C és 210°C között 

- ÚJ: Vékonyabb és könnyebb kialakítás a Steampod 2.0-hoz képest. Fokozott könnyedség és kényelem a formázás során
- ÚJ: Forgó vezeték - a problémamentes hullámzásért
- Beépített víztartály
- Hozd létre a kívánt megjelenést, legyen szó fürtökről, hullámokról vagy egyenes és sima megjelenésről

- Minden hajtípusra alkalmas.
 

Te tudtad, hogy a legtökéletesebb hatást akkor éred el, ha használod a Steampod ápoló termékeit is? 

A legjobb eredmény érdekében használja a további Steampod ápoló termékeket: 

 

AZ EGYENESÍTÉS BAJNOKA:

Imádni fogja, ha a SteamPod 3.0 segítségével kiegyenesíti a haját, és kétszer simább eredményt kap, ha a gőz és az integrált fésű megnövelt erejét használja. A legjobb eredmény érdekében lassan csúsztassa lefelé a SteamPodot, és szakaszonként egyenesítse ki a haját: minél vékonyabb a rész, annál pontosabb az eredmény. Fogjon meg minden kis szálat, és lassan mozgassa lefelé az vasalót a hajtövektől egészen a végekig, ügyelve arra, hogy a terméken lévő nyilak lefelé mutassanak az optimális eredmény elérése érdekében.

 

KÖNNYŰ HULLÁMTEREMTÉS

A SteamPod 3.0 a hullámok formázása egyszerű a forgatható kábelnek köszönhetően. Mindig tincsezze fel és fésülje át a kezelés előtt a haját. A természetes hullámokhoz helyezzen egy vékony szálat a lemezek közepére, és tekerje körbe az eszközt. Ezután forgassa el, miközben lassan csúsztassa lefelé, ügyelve arra, hogy a terméken lévő nyilak lefelé mutassanak az optimális eredmény elérése érdekében. Hagyja néhány percig lehűlni a hullámokat, mielőtt összerázná vagy kitincsezné őket a nagyon természetes hatás érdekében.

Használata: Öntsön desztillált vagy ioncserélt vizet a beépített víztartályba. Állítsa be a hajtípusnak megfelelő hőmérsékletet. A hajformázó lapjaival fogjon össze egy hajtincset, közben ügyeljen rá, hogy a lapokon található nyilak lefelé mutassanak formázás közben. A legjobb eredmény érdekében a hajformázót lassan mozgassa.

 

      LENYŰGÖZŐ S-HULLÁMOK A STEAMPOD 3.0-AL

Légy egyedi, légy merész!

 

Hogyan alkossunk laza hullámokat? 

Először is távolítsa el a SteamPod kivehető fésűjét, 

majd csavarja bizonyos „S” formába a hajtincseket. 

Ügyeljen rá, hogy csavarjon be minden tincset.

 

STEAMPOD-DAL FORMÁZOTT LAZA HULLÁMOK IS ELÉRHETŐEK

Hogyan alkossunk laza hullámokat?
Ossza fej a hajat több részre, majd csavarja a tincseket egyesével a SteamPod köré.
A természetes megjelenés eléréséért a arctól kifelé csavarja a tincseket.

STEAMPOD-DAL FORMÁZOTT BESZÁRÍTOTT FRIZURA

Hogyan alkossunk azonnal beszárított hatású frizurát?
Szárítsa meg a haját és ossza fel több részre. A vasalást a hajtöveknél kezdje.
Húzza végig a SteamPod hajformázót a tincseken lassan lefelé miközben az arc felé irányítja úgy, hogy a nyilak lefelé mutassanak.

STEAMPOD-DAL FORMÁZOTT TÜKÖRSIMA HAJ

Hogyan alkossunk tükörsima hajat?
Szárítsa meg a hajat és ossza fel több részre. A vasalást a hajtöveknél kezdje.
Húzza végig a SteamPod hajformázót a tincseken lassan lefelé haladva úgy, hogy a nyilak lefelé mutassanak.

A termék doboza nem tartalmazza a krémet és az olajat csak a hajvasalót! 

Akár hullámos, akár egyenes a SteamPod mindig tökéletes választás!

Gyors és egyben egyszerű hajformázásra vágyik? A SteamPod a L’Oréal Professionnel által szabadalmaztatott professzionális gőz- hajformázók 3. generációja. A SteamPod-dal a gőz erejét felhasználva lehet egy pillanat alatt, ámde kíméletesen formázni a hajat.

Ha tetszett a SteamPod 2.0, akkor a SteamPod 3.0-t egyszerűen imádni fogja. A könnyebb és vékonyabb dizájnnak köszönhetően a formázás még sosem volt ilyen egyszerű. A 360° fokban fordítható, extra hosszú vezeték nem csak, hogy tökéletes hajkiegyenesítést tesz lehetővé, de megkönnyíti a hullámos tincsek formázását is.  A beépített víztartálynak köszönhetően pedig még egyszerűbb lett a használata és utazáskor könnyebben is szállítható.

 • gyors és egyszerű formázást biztosít még a legnehezebben kezelhető haj esetében is
 • Tökéletesen sima vagy gyönyörűen hullámos haj
 • kíméletes formázás a gőz erejével
 • védi a festett hajszínt és ragyogó fényt biztosít a számára
 • segít kezelhetővé tenni a hajat
 • ergonomikus design - kényelmes fogás és könnyű használat
 • beépített (desztillált) víztartály
 • intelligens hőszabályozás (másodpercenként 2x ellenőrzi a lapok hőmérsékletét) - automatikus hőbeállítás a haj igényeinek megfelelően (180–210 °C)
 • forgó vezeték a hajtincsek még könnyebb hullámosításáért
 • beépített fésű - átfésüli a hajat formázás közben (kivehető)
 • stabil gőzkibocsátás - folyamatos gőzáramlás az egyenletes eredmény biztosításáért

Szerviz:  

Kisgép Kft. 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 21/B 

Elérhetőség:

+3613408514

+3613494955

E-mail: info@kisgep.hu