Webáruház

OLAPLEX BLONDE ENHANCER TONING SHAMPOO NO.4P 250ml AKCIÓ!


Cikkszám: 32421

Egységár: 27,96 Ft/ml

6.990 Ft 9.200 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Erősen koncentrált lila sampon, mely tisztít, tonizál és helyreállít, miközben a haj a tövétől a végéig hidratált marad. Fedezze fel a legmodernebb hajformáló rendszert az Olaplex No. 4-P Blonde Enhancer Toning Samponnal. Ez a szulfátmentes sampon személyreszabott szőke ápolást kínál, segít semlegesíteni a sárga-réz tónusokat, miközben élénkíti a haját.

A márka eredeti Bond-Builder rendszerével dúsított formula a száraz, törékeny területeket puha, fényes és rugalmas szálakká alakítja. Segít erőt és kezelhetőséget kölcsönözni, miközben világítja szőke tincseit.

Az erősen koncentrált pigmentekkel telített sampon lehetővé teszi a tonizálási szint kiválasztását: minél hosszabb ideig kezeli, annál világosabb lesz az eredmény. Alkalmas minden színű, balayage vagy természetes szőke hajhoz egyaránt.

További információ az Olaplex Blonde Enhancer Toning Sampon No.4P termékéről

A Blonde Enhancer Toning Sampon No.4P az Olaplex legújabb, élvonalbeli innovációja. Minden típusú szőke és ősz hajhoz kifejlesztett , erős ibolya pigmentekkel gazdagítva, amelyek megbízhatóan semlegesítik a nem kívánt sárga árnyalatokat. A sampon segít a természetes, valamint a kémiailag kezelt szőke és ősz haj élénkítésében és felélesztésében. 

Mint minden Olaplex termék, a No.4P Blonde Enhancer tonizáló sampon is tartalmazza a híres kötésépítő technológiát, amely helyreállítja a megszakadt diszulfidkötéseket a hajban. Az erősen koncentrált, szulfátmentes készítmény lehetővé teszi az egyéni tonizáló hatás elérését. Minél tovább marad a sampon a hajban, annál erősebb az eredmény. 

Az Olaplex Blonde Enhancer Toning Sampon No. 4P használata: Vigye fel a sampont a nedves hajra, és masszírozza be, hogy habot hozzon létre. Hagyja hatni 1-3 percig , majd alaposan öblítse le. Az intenzívebb tonizáló hatás elérése érdekében hagyja hatni a sampont legfeljebb 5 percig. 

Tippünk : A roncsolt hajon a maximális eredmény érdekében használja előzőleg az Olaplex Bond Maintenance Shampoo No. 4-et. Hatékonyan távolítja el a terméklerakódásokat. Ezután samponozzon újra az Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo No. 4P samponnal. Kövesse az Olaplex Bond Maintenance Conditioner No. 5 vagy a Bond Intense Moisture Mask No. 8. 

Vegán és állatkísérlet mentes.

Szulfátoktól, parabénektől, gluténtől, dióféléktől, foszfátoktól és ftalátoktól mentes.

Minden hajtípusra ajánlott:

  • Paraben-mentes
  • Sulfate-mentes
  • Phthalate-mentes
  • Cruelty-Free
  • Vegan

Összetétele: Water (Aqua/Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Betaine, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Polyquaternium-7, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citric Acid, Sodium Benzoate, Acid Violet 43 (Cl 60730).

 

Hasonló termékek