Webáruház

Maybelline Superstay Ink Crayon 55 Make It Happen


Cikkszám: 32431

2.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Maybelline Superstay Ink Crayon Lipstick egy hosszú életű, amely matt felületet kölcsönöz ajkainak, és akár nyolc órán keresztül is kitart. Krémes összetételének köszönhetően könnyen felvihető az ajkakra, és intenzív színt biztosít. Zsírkrétáról jellegű kialakítása lévén, nagyon könnyen használható és irányítható, így tökéletes a tapasztalatlanabb sminkelők vagy kevésbé gyakorlott, de extra megjelenésre vágyók számára. Mivel a beépített élezővel lehet irányítani, így a hegyét is könnyű pontosítan vezetni a vonalakat. A fárasztó nap végén, a szín nem fakul és el sem kenődik. 

Ennyi szín közül, te tudnál választani? Szered meg te is kedvenc árnyalatod!

A Maybelline Super Stay Ink Crayon egy nagyszerű ajakceruza. amely pontosan azt a figyelmet adja az ajkainak, amelyet megérdemelnek. Ezzel az ajakszínnel könnyen meghatározhatja az ajkait, és minden alkalommal pontos eredményt kaphat. Ezen kívül szép és modern matt felületet ad, valamint súlytalannak érzi magát az ajkakon. A Maybelline Super Stay Ink Crayon beépített hegye biztosítja, hogy mindig használatra készen álljon. A kézitáska kötelező darabja, mivel a mérete könnyű, praktikus, és jól feldobja a mindennapi megjelenést.

Ez bizony, csókálló!

Előnyök:

- Ajakceruza

- Matt felület

- Tökéletes és pontos eredményt biztosít

- Hosszan tartó

- Beépített heggyel rendelkezik, amely mindig használatra kész

- Egyértelmű kötelező kellék a kézitáskához

Főbb összetevők:

  • A tokoferol, más néven E-vitamin, antioxidáns hatású.

Használata: 

Alkalmazza a Maybelline Superstay Ink Crayon Lipsticka felső ajka közepén, és a pontos hegyével kövesse a száj körvonalait. Ezután használja a kréta szélesebb oldalát az ajkak kitöltéséhez.

Összetétele: ISODODECANE, POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL ­DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, ACRYLATES/DIMETHICONE ­COPOLYMER, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, STEARYL ­HEPTANOATE, HYDROGENATED ­POLYISOBUTENE, HYDROGENATED ­STYRENE/METHYL ­STYRENE/ ­INDENE ­COPOLYMER, ALUMINA, SYNTHETIC ­FLUORPHLOGOPITE, CALCIUM ­ALUMINUM ­BOROSILICATE, LIMONENE, CALCIUM ­SODIUM ­BOROSILICATE, ALUMINUM ­HYDROXIDE, POLYBUTYLENE ­TEREPHTHALATE, SILICA, MAGNESIUM ­SILICATE, SILICA ­SILYLATE, ETHYLENE/VA ­COPOLYMER, ACRYLATES ­COPOLYMER, PENTAERYTHRITYL ­TETRA-­DI-­T-­BUTYL ­HYDROXYHYDROCINNAMATE, BENZYL ­BENZOATE, TIN ­OXIDE, BENZYL ­ALCOHOL, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, DISODIUM ­STEAROYL ­GLUTAMATE, TOCOPHEROL, PARFUM, CI ­77891, CI ­77491, CI ­77492, CI ­77499, CI ­45410, CI ­15850, CI ­45380, MICA, CI ­15985, CI ­19140, CI ­77163, CI ­17200, CI ­42090

 

Hasonló termékek