Webáruház

TIGI BED HEAD OH BEE HIVE MATTE DRY SHAMPOO 238ml


Cikkszám: 32584

Egységár: 18,87 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Csütörtökön már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az Bed Head Oh Bee Hive száraz sampon egy terjedelmes száraz sampon. Felszívja a felesleges olajokat, amelyek a hajat zsírossá teszik és súlyosabbá teszik. Ez felfrissíti és megtisztítja a hajat, és emeli a hajtöveit! Ez a szalonminőségű száraz sampon könnyű, matt felületű, és kiválóan alkalmas barna hajra, mivel nem hagy fehér maradványt. Nagyszerű minden hajtípushoz! Hidrofób módosított kukoricakeményítővel készült, amely elnyeli az olajokat, és megakadályozza a haj zsíros és piszkos megjelenését, amely a gyökereknél felszabadítja a hajszálakat a teltebb megjelenésű hajért, valamint a Refractive Index Matching technológiával, amely tiszta, egyenletes és tiszta felületet kölcsönöz. A száraz sampon 238 ml, és csodálatos Vanilla Thriller illattal rendelkezik!

Használata: Spray a száraz sampont 10-12 centiméterre a hajtól, célozva a hajtöveket. Várjon egy percet, majd fésülje át. 

Összetétele: Isobutane, Propane, Alcohol Denat. (sd Alcohol 40-b), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Water (aqua/eau), Fragrance (parfum), Isopropyl Myristate, Silica, T-butyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzophenone-4, Cyclopentasiloxane, Glycine Soja (soybean) Oil, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Glycerin, Denatonium Benzoate, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Pearl, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Alpha-isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Hasonló termékek