Webáruház

American Crew Precision Blend Medium Natural (4-5) Férfi Hajfesték 3x40ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 32633

Egységár: 1.496,67 Ft/ml

4.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Az  American Crew Precision Blend lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy természetes szürke fedést biztosítsanak ügyfeleik számára a haj és a szakáll számára. A továbbfejlesztett készítmény mindössze öt perc alatt hat, és B5-vitaminnal van átitatva a hidratálás érdekében.

Jellemzők: 

  • Természetes szürke fedés.
  • B-vitaminnal átitatva a hidratálásért.
  • Hajra és szakállra készült.
  • Hidegebb tónusok a természetesebb hatásért.
  • 5 perces folyamat.
  • Ammónia mentes.

Használat: 

  1. Keverje össze a színt az American Crew Developer-rel 1:1 arányban. Általában körülbelül 20 ml-re van szükség a szolgáltatás elvégzéséhez egy 1” hosszú hajú ügyfélnél.
  2. Válasszon a 4 American Crew Grey Blending Technique közül a haja állaga és hossza alapján. Mindegyik technika használható könnyű, közepes vagy nehéz termékfelhordással, hogy 25%, 50% vagy 75% szürke keverést biztosítson.

Összetevők: Aqua (Water) (Eau), Propylene Glycol, Laureth-1, Ethanolamine, Isostearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Stearyl Alcohol, Steartrimonium Chloride, Polyquaternium-28, Polyquaternium-10, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Panthenol, Panax Ginseng Root Extract, PEG-150/Decyl Alcohol/SMDI Copolymer, Parfum (Fragrance), Erythorbic Acid, Sodium Sulfite, Tetrasodium EDTA, p-Phenylenediamine, Resorcinol, m-Aminophenol, p-Aminophenol, 2-Amino-4- Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCI

 

Hasonló termékek