Webáruház

Kevin Murphy Color.Me pH.D 95ml


Cikkszám: 32670

Egységár: 177,89 Ft/ml

16.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A csúcstechnológiát és a szabadalmaztatott összetevő-keveréket felhasználva a pH.D lehetővé teszi a színezőknek, hogy az oxidatív színt gyengéd savas színezéssé alakítsák át, ami korlátlan színlehetőséget eredményez, miközben észszerűsíti a több színvonal szükségességét a szalon. Gyengéden finomítja, frissíti és kiegyensúlyozza a színeket, miközben hosszan tartó ragyogást és fényt biztosít a színinnováció érdekében, amely valóban a maga kategóriájába tartozik.

Lúgos-sav pH-transzformátor, amely az oxidatív szín azonnali enyhe savas színezetté történő átalakítására készült. Gyengéden finomítja, frissíti és kiemeli a színt, miközben maximális tartósságot és fényt biztosít a haj szerkezetének veszélyeztetése nélkül. Új színlehetőségeket teremt, miközben hosszan tartó ragyogást és fényt biztosít.

  • Az oxidatív színt azonnal finom savas színezéssé alakítja
  • Gyengéden finomítja, frissíti és javítja
  • Hosszan tartó ragyogást és fényt biztosít
  • Könnyű alkalmazás
  • Új színlehetőségeket teremt, növelve a szolgáltatások értékesítését a szalonban
  • Kiküszöböli a több színtartomány szükségességét

Milyen is egy elengedhetetlen szolgáltatás?

A KEVIN.MURPHY pH.D átalakító rendszere egy szalonon belüli professzionális kezelés, amellyel a legtrendibb hajszínek könnyedén elérhetők. A szolgáltatás ragyogó fényt varázsol a frizurának, miközben felfrissíti és személyre szabja az árnyalatokat. A fodrászok számára egy gyorsan elkészíthető és praktikus technikát jelent, míg a vendégeknek egy kihagyhatatlan lehetőséget. Gondolnád, hogy elég csupán 10-20 perc a fejmosóban ahhoz, hogy egy újabb hajszíncsodát alkoss, vagy a legmenőbb árnyalat tulajdonosává válj?

Így működik a KEVIN.MURPHY pH.D szolgáltatás elméletben:

A KEVIN.MURPHY pH.D innovatív szolgáltatásával, fodrászként képessé válsz az oxidációs hajfestékek savas színezővé alakítására. Ez nem jelent mást, minthogy egy újabb termékskála nélkül is kinyílik a hajszínváltoztatások egy különleges kapuja, mely mögött végtelen mennyiségű árnyalatvariáció rejlik. 

 

Használata:
A haj kiindulási mélységétől, állagától és porozitásától, valamint a kívánt végeredménytől függően adjon hozzá 5 vagy 10% pH.D-t a színkészítményhez a COLOR.ME és a LIQUID.ACTIVATOR 10 VOL 1:2 arányú keverésével. (3%).

Főbb összetevők:

Citromfű, édes narancs és grapefruit
A flavonoidokban gazdag illóolajok segítik a kutikula laposodását, visszaverik a fényt és ragyogó fényt kölcsönöznek.

Aszkorbil-palmitát
C-vitamin a pH-szint és a színmegtartás támogatására.

 

 

Hasonló termékek