Webáruház

Tigi Bead Head Down'n Dirty Conditioner 400ml


Cikkszám: 32685

Egységár: 7,48 Ft/ml

2.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Bed Head új Down N' Dirty kondicionálója. Egy epikus tisztító készítmény, amelyet nem csak a szalonok szakemberei terveztek, hanem használnak is. Szaloneredmények és szalonélmény biztosítása otthon. Ha szerette a Bed Head Re-Energize kondicionálót, akkor imádni fogja a Down N' Dirty-t !

Méregtelenítse a hajat, és segít lerázni a sérült hajszerkezetet a Bed Head Down N' Dirty kondicionálóval! Ez a könnyű kondicionáló a TIGI legmagasabb szintű kondicionáló komplexével van kiegészítve a kiváló hidratálás és hajápolás érdekében. A kondicionáló kisimítja, és segít helyreállítani a hajkárosodás látható jeleit.

Detangle and Protect Complex-szel, amely segít kibontani a csomós hajat, miközben növeli a haj ellenálló képességét a jövőbeni károsodásokkal szemben. Surface Repair Technology mikrokondicionáló részecskékkel, amelyek segítenek helyreállítani a haj felszínét, hogy a haj hihetetlenül kondicionált és egészséges legyen. Glicerint tartalmaz a nedvességért. Aloe Vera-at, amelyről ismertek, a nyugtató tulajdonságai. Uborkalé, természetes bőrpuhító és E-vitamin, mint fehérjeforrás és erős antioxidáns.

Energetizáló fűszeres citrus illat.

Használata: Vigye fel a kondicionálót a nedves haj közepétől a hajvégekig, hagyja hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítse le. A legjobb eredmény érdekében használja a Down N' Dirty samponnal együtt.

Összetétele: WATER (AQUA/EAU), CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, FRAGRANCE (PARFUM), LACTIC ACID, DIPROPYLENE GLYCOL, AMODIMETHICONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM CHLORIDE, ERIODICTYON CALIFORNICUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, DISODIUM EDTA, PEG-7 PROPYLHEPTYL ETHER, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONE

Hasonló termékek