Webáruház

Tigi Bead Head Down'n Dirty Detox Shampoo 400ml


Cikkszám: 32686

Egységár: 9,23 Ft/ml

3.690 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Bed Head új Down N' Dirty TM samponja. Egy epikus tisztító és bőrtisztító készítmény, amelyet nem csak a szalonok szakemberei terveztek, hanem használnak is. Szaloneredmények és szalonélmény biztosítása otthon. Ha szerette a Bed Head Re-Energize sampont, imádni fogja a Down N' Dirty TM-et !

Köszöntsd a tiszta, egészségesnek tűnő hajat a Bed Head Down N' Dirty TM Clarifying Samponnal! Ez a méregtelenítő sampon mélyen megtisztítja a hajat és a fejbőrt a felhalmozódástól anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Hidratálja a hajat, puhává és egészségessé varázsolja azt.

A Beach Rescue tisztítórendszerrel, amely eltávolítja a szennyeződéseket, és lerakódásokat, hogy a haj teljesen megtisztuljon anélkül, hogy elnehezítené. A glicerint, egy hős hidratáló összetevőt, amely hidratált, puhává és egészségessé teszi a hajat, valamint a természetes lótuszvirág kivonattal. Bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik.

Energetizáló fűszeres citrus illat.

Használata: Masszírozza be a sampont a nedves hajba, alaposan öblítse ki. A legjobb eredmény érdekében használja a Down N' Dirty kondicionálót.

Összetétele: WATER (AQUA/EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, DIMETHICONOL, CITRIC ACID, TEA-DODECYLBENZENESULFONATE, FRAGRANCE (PARFUM), GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ERIODICTYON CALIFORNICUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, LAURETH-23, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, PPG-9, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

Hasonló termékek