Webáruház

Wella Professionals NutriCurls Curls Micellar Shampoo for Curls 1000ml


Cikkszám: 32809

Egységár: 8,99 Ft/ml

8.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

MICELLÁS SAMPON GÖNDÖR HAJRA.

A WELLA NUTRICURLS SHAMPOO CURLS egy tápláló göndörödés elleni sampon göndör hajra. A micella technológia gyengéden tisztítja és hidratálja a hajat.

Nourish-In Complex 2 (közepes)

A Nutricurls sorozat a Wella hullámos és göndör hajú innovatív táplálkozási szintjén alapul. Minden termék tartalmazza a Nourish-In Complexet (enyhétől az intenzívig), búzakorpa kivonattal és jojobaolajjal. Minél göndörebb a haj, annál magasabb a szükséges tápanyagszint. Az E-vitaminnak, ásványi anyagoknak és fehérjéknek köszönhetően a haj ápolt, és megakadályozza a göndörödést. A fürtök újradefiniálódnak, új lendületet kapnak, és védve vannak a nedvességtől. A Wella Care Nutricurls sorozat ápolószerein kívül az EIMI Nutricurls sorozat négy hajformázó terméke teszi teljessé a göndör és hullámos haj ápolási programját.

A bőrápolásból már jól ismert micellás technológiának köszönhetően gyengéden távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a fejbőrt és a hajat. Extra hidratáltságot biztosít a göndör hajnak.

Használata: Masszírozza be a nedves hajba, és hagyja hatni körülbelül 1-2 percig. Ezután alaposan öblítse le, és szükség esetén ismételje meg.

Összetétéele: Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-4 Distearyl Ether, Amodimethicone, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyquaternium-10, Distearyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Polyquaternium-6, Panthenol, Propylene Glycol, PEG-90M, Dicaprylyl Ether, Linalool, Hexyl Cinnamal, Laureth-2, Limonene, Geraniol, Citronellol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Silica, Cetearyl Nonanoate, Calcium Carbonate (CI 77220), Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Linoleic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Tocopherol.

Hasonló termékek