Webáruház

Revlon Instant Detangling Shampoo & Conditioner Pro Kit


Cikkszám: 32846

4.190 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hidratáló kondicionáló normál és száraz hajra - 200 ML EQUAVE AND REVLON PROFESSIONAL

2 fázisú permetező kondicionáló normál és száraz hajra. Megkönnyíti a kibontást, regenerál, erősít, táplál és hidratál. Használat után a haj sima, puha, fényes, nem gubancolódik, könnyen formázható. A kompozíció keratinnal való dúsításával a haj erősebbé, kevésbé kiszolgáltatottá válik. Az illata finom, friss; pH 3,0. 

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI: 

 

Használat előtt alaposan rázza fel, majd permetezze a nedves vagy száraz hajra. Ne öblítse le. 

 

Hidratáló micellás sampon 250 ml EQUAVE REVLON PROFESSIONAL

Mélyen hidratáló sampon minden hajtípusra. Gyengéden tisztít, mélyen táplál, visszaadja a haj vitalitását és puhává teszi. A glicerin és a keratin hatása ápolja a száraz és törékeny hajat. A termék enyhíti az irritált és száraz fejbőrt a panthenol jelenlétének köszönhetően. pH 4,5.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI: 

Vigye fel nedves hajra, masszírozza át a fejbőrt és a hajat teljes hosszában a kezével, adjon hozzá egy kevés meleg vizet a jobb eloszlás érdekében. Hagyja hatni 1-2 percig, majd öblítse le.

 

FOGALMAZÁS:

 

Aqua (víz) (Eau), nátrium-laureth-szulfát, kokamid-DEA, kokamidopropil-betain, PEG 7 gliceril-kokát, di-PPG 2 miret-10 adipát, decil-glükozid, gliceril-laurát, PEG-12 dimetikon, panthenol, kerat-aminocera , Polyquaternium-7, Polyquaternium-ID, nátrium-PCA, citromsav, nátrium-klorid, dinátrium-EDTA-réz, parfüm (illat), limonén, linalool, butil-fenil-metil-propionál, hexil-cinnamal, benzil-benzoát, fenoxi-tiazolothinon, metilisz.

Hasonló termékek