Webáruház

American Crew Precision Blend Light Blond (7-8) Férfi Hajfesték 3x40ml


Cikkszám: 32847

Egységár: 1.496,67 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az American Crew férfi szürke hajfedő termékei minden hajtípusra használhatók. A hajszíntől eltérően az American Crew szürke hajfedő termékei visszaadják a természetes hajszínt. Az eljárás végrehajtásához a Precision Blend peroxid fejlesztőt kell használni.

  • Visszaállítja a természetes árnyékot
  • Elfedi az ősz hajat
  • 25-100%-ig ősz hajra ajánlott
  • Hasonló formula, mint a hangszínben színező termékekben
  • Akár 24 samponig kitart
  • Ammónia mentes

Válassz egy olyan árnyalatot, amely leginkább hasonlít a természetes hajszínedhez. Kb. 20 ml keverék (színező és előhívó) elegendő 1 cm hosszú haj fedésére.

Használata: Viseljen kesztyűt az alkalmazás során, és védje ruháját a foltok ellen. Keverje össze a terméket az előhívóval 1:1 arányban. Vigye fel a keveréket nedves, mosott hajra a leglátványosabb ősz hajjal rendelkező területektől kezdve. Fokozatosan fedje le az egész fejet. Hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse le, amíg a víz ismét tiszta nem lesz. Mossa meg a haját samponnal, és tetszés szerint formázzon.

Eredmény: egyenletes, természetes árnyalat. Akár 24 samponig kitart

Összetevők: Aqua (Water) (Eau), Propylene Glycol, Laureth-1, Ethanolamine, Isostearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Stearyl Alcohol, Steartrimonium Chloride, Polyquaternium-28, Polyquaternium-10, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Panthenol, Panax Ginseng Root Extract, PEG-150/Decyl Alcohol/SMDI Copolymer, Parfum (Fragrance), Erythorbic Acid, Sodium Sulfite, Tetrasodium EDTA, p-Phenylenediamine, Resorcinol, m-Aminophenol, p-Aminophenol, 2-Amino-4- Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCI

Hasonló termékek