Webáruház

Joico K-PAK Reconstructor Deep-Penetrating Treatment 150ml


Cikkszám: 32970

Egységár: 39,93 Ft/ml

5.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Intenzív kezelés minden hajtípusra. A Joico erőteljes, ötperces kezelése ideális igénybevétt, roncsolt és kémiailag kezelt hajra, hatékonyan pótolja az elveszett vagy kimerült aminosavakat. A Joico's Quadramine Complex magas koncentrációjával a kezelés segít helyreállítani a roncsolt hajat és megelőzni a további hajkárosodást, így az jobban reagál a formázásra, és puhának, fényesnek és erősnek érzi magát.

A Joico K-PAK mélyen áthatoló rekonstrukciós kezelés kiválóan alkalmas a károsodott hajra. Haja fényes, erős, kezelhető és egészséges megjelenésű lesz.

A K-PAK Reconstructor a legtöbb Quadramine Complexet tartalmazza, mint a Joico család bármely más terméke. Ez a termék azonnal észrevehető különbséget eredményez a haj erősségében, állagában és megjelenésében.

Ez az - a Szent Grál hajhős, aki elindította az egészet a K-PAK-nál! Az aminosavak erőteljes kombinációjával és a JOICO intelligens keratin technológiájával tele van ez az 5 perces kezelés, amely újjáépíti és megerősíti a megterhelt hajszálakat, hogy azonnal helyreállítsa a haj egészséges megjelenését. Ez a hajrekonstrukció annyira célzott, olyan átalakító, hogy több millió stylist kedvence - és ezt a díjaink is bizonyítják.

  • Újjáépíti és megerősíti a roncsolt hajat
  • 64%-kal kevesebb törés
  • Azonnal egészségesebb megjelenésű haj
  • Javítja a haj rugalmasságát
  • A hidratálóbb csúszás érdekében kövesse a K-PAK Hydrator Intense Treatment kezelést

Öt gyors perc megteszi a trükköt; de hagyja még tovább bekapcsolva a Reconstructort, és megismétli a javítás további előnyeit.

Használati utasítás: Vigye fel frissen mosott, törölközőszáraz hajra. Hagyja hatni 5 percig. Öblítse le, és folytassa a K-Pak Hydratorral.

Saját zseniális innovációnk, a SmartRelease Technology mellett a K-Pak specifikus kulcsfontosságú összetevők keveréke erőteljes helyreállító összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani és megerősíteni a hajat pontosan ott, ahol szüksége van rá.

Keratin – védőfehérje, amely aktívan keresi a károsodást, és segít helyreállítani a hajat az elveszett fehérjék pótlásával.

Guajava gyümölcs kivonat – Megvédi a hajat a káros szabad gyököktől, és megkönnyíti a formázást. Tele van antioxidánsokkal és likopinnal, amelyekről ismert, hogy megvédik a hajat az UV-sugárzástól.

Ligetszépe olaj – Gazdag forrása az omega-6-nak és a gamma-linolénsavnak, egy esszenciális zsírsavnak, amely segít a haj egészségének helyreállításában. Visszaállítja a haj fényét, rugalmasságát és kezelhetőségét, miközben kiegyensúlyozza a nedvességszintet.

A SmartRelease Technológia, az egyedülálló liposzóma-leadó rendszerünk erőteljesen hat – folyamatosan bocsát ki csipkebogyóolajat, arginint és keratint, hogy segítsen helyreállítani, megerősíteni és megvédeni a hajat a napi formázás halmozott hatásaitól.

Összetétele:Water/Aqua/Eau, Stearamidopropyl Dimethylamine, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile Minérale, Glycol Stearate, PEG-8 Distearate, Sodium Chloride, Ceteth-2, Hydrolyzed Hair Keratin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Myristyl Myristate, Citric Acid, Fragrance/Parfum, Sorbic Acid, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Yeast Extract/Faex/Extrait De Levure, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Keratin Amino Acids, Methylparaben, Propylparaben.

4 lepésből álló kezelés:

1. Mélytisztítás a K-PAK Professional Clarifying Shampoo-Mélytisztító samponnal

Megtisztítja a hajszálakat minden szennyeződéstől, a hajszál legmélyéig. Ilyenek a klór, formázó anyagok, bármiféle szennyeződés. Hidratálja és tisztítja a hajat egyszerre.

2.  Kutikula kezelés és savasítás a K-PAK Professional Cuticle Sealerrel

Lecsökkenti a haj ph értékét és beállítja azt a normál ph értékre. Semlegesíti a hajban található ammóniát, ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot.

3. Hajszerkezet újraépítés- K-PAK Deep Penetrating Reconstructorral

A haj szerkezetét belűlről kifelé építi fel. A legtöményebb hatóanyag komplex található benne, Quadramine és Bio- Advanced Peptid Complex.

4. Hajszerkezet hidratálása- K-PAK Intense Hydratorral

Lezárja a kutikulát, visszaállítja a haj nedvességét, és növeli a haj rugalmasságát.

 

Mindenkinek megvan a kedvenc terméke, de a díjnyertes, mélyápoló Reconstructor egy olyan alaptermékünk, amely valóban páratlan. Az ok? Mindössze öt perc alatt ( 5 perces varázslat!) ez a nagy teljesítményű aminosav kombinációja újjáépíti és kiegyensúlyozza a hajszál szerkezetét… és hajunk újra régi dicsfényében ragyog!

Tökéletes választás: A hajnak ! Bármilyen textúra, hosszúság vagy vastagság számára, ami roncsolt, száraz és unalmas, köszönhetően a termikus hajformázó eszközök könyörtelen hatásának kitéve illetve a kémiai folyamatok, vagy a zord környezeti tényezők káros hatásának.

A belső titok: A legnagyobb koncentrációban található benne a Quadramine Complex, a híres fehérje alapkomponensű szerkezetjavító formulánk, hogy maximalizálja a haj védelmét és helyreállítsa az összes roncsolt területet.

Minden szerkezetében roncsolt hajtípusra. Töredezett, hajszínét hamar elvesztő, erőtlen, gyenge és kimerült, vagy nehezen formázható hajra ajánlott. A legjobb választás a valódi haj újraépítéséhez.

Speciális jellemzők: Legnagyobb mennyiségben tartalmazza a Quadramine Complexet Színvédő. pH: 4.5 – 5.5

Végeredmény: A haj megtelik élettel és ruganyossággal és hosszan megtartja a színét. Mérhetően növeli a haj erősségét. Könnyebben formázható és észrevehetően rugalmasabb haj.

A hajújraépítő anyag koncentrált befecskendezése a hajszerkezetébe:

  • A legnagyobb koncentrátumban tartalmazza a Quadramine és Bio-Advenced Peptid Complex-et.
  • Valódi tömény hajújraépítés
  • Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
  • Csökkenti a töredezedettséget..
  • pH: 4.5 – 5.5

Használata:

  • Vigyük fel a K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor-t a hajhosszra és a hajtőre is!
  • Fésüljük, masszírozzuk a hajba!
  • 5 perc hatóidő után,
  • öblítsük le és itassuk törölköző szárazra a hajat!

Eredmény

  • Azon felül, hogy javítja a haj rugalmasságát, erejét és fényét, tökéletesen vissza is állítja a haj természetes, egészséges állapotát. Optimális védelem nyújtása biztosítja a hosszantartó hatást.

Összetétele: Víz / Aqua / Eau, Stearamidopropyl Dimetilamin, Ásványolaj / Paraffinum Liquidum / Huile Mineral, Glikol-sztearát, PEG-8-disztearát, Nátrium-klorid, Ceteth-2, Hidrolizált hajkeratin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hidro-hidrolizált Keratin, Piridil-hidrolízis Parfum, szorbinsav, cetil-alkohol, sztearil-alkohol, Carthamus Tinctorius (páfrány) magvaolaj, élesztõkivonat / faex / extrav de levure, aloe barbadensis levéllé, keratin-aminosavak, metil-paraben, propil-paraben.

 

Hasonló termékek